17 manieren om kalveren te verkleinen - sport en consumptie van gezonde voeding

WIE VROUWEN die geen mooi kalf willen hebben? De kalveren zijn klein maar strak? Met een groot kalf kan het er zeker niet aantrekkelijk en mooi uitzien. Can-can maakt zelf niet PD. Maar hoe het kalf te verkleinen?

Natuurlijk kun je veel manieren doen om de kuit te verkleinen. Bijvoorbeeld een speciale sport doen die het kalf kan verkleinen. Eten en drinken dat de kalveren kan helpen verkleinen.

Vermijd in plaats daarvan voedingsmiddelen die veel vet in de kuit kunnen maken, zodat de kalveren groot worden. Het dragen van standaardbroek voor dames is vaak een probleem.

Drink supplementen om de kuiten, dijen en buikgebieden te verkleinen die je ook kunt doen. Het belangrijkste is de bereidheid om het kalf, de dij en andere te verkleinen. Je moet jezelf constant houden om er altijd mooi, aantrekkelijk en gezond uit te zien.

Hoe zit het met jou? Wilt u dolfijnen, dijen en meer proberen?


Dat is een goede beslissing. En het is niet moeilijk en niet zwaar. Wat moeilijk is, is jezelf aanmoedigen om door te gaan met trainen en de consumptie van voedsel dat veel vet bevat te vermijden, zodat de kuiten en dijen groot worden.

13 soorten sporten krimpen kalveren, zullen uw routines succesvol zijn
krimp de kuit

krimp het kalf (bron: revistas.elheraldo.co)

Veel sporten die je kunt doen om de kuit te verkleinen. U kunt kiezen wat u wilt doen. Pas het type sport aan dat u wilt kiezen met uw lichaamsconditie.

Als uw gewicht erg hoog is, heeft u het moeilijker bij het trainen of sporten. Je moet harder zijn in het proberen om gewicht te verliezen en dijen, kuiten, etc. te verkleinen.

Voor degenen onder u die lang zijn, zeker uasaha krimpen kan het kalf niet direct worden gedaan. U moet echter eerst afvallen, de maag inkrimpen en vervolgens de kuit, dij, enzovoort verkleinen.

Hier zijn 13 soorten sporten om het kalf te verkleinen dat je kunt doen om het kuitbeen en de dijen te verkleinen.

1. Krimpkalveren met Jogging één uur / dag
Je kunt elke dag joggen door rond te lopen in het wooncomplex waar je woont. Door elke ochtend 1 uur lang een joggingsessie uit te voeren, kan het vet dat zich ophoopt in het gebied van het kuitbeen en de dijen, eroderen.

Je kunt beginnen met licht joggen. Als je eraan gewend bent, verhoog dan door vrij snel te lopen, zodat het resultaat meer vet kan verbranden. Langer, je kuiten en dijen krimpen of krimpen.

Je hebt een geproportioneerd kalf. In feite het ideale fysieke en gezonde. Kan er gezond en interessant uitzien, moet altijd je motivatie zijn om altijd elke dag te sporten.

2. Uitvoeren, Betis sneller verlagen
Als je jong bent en graag sport, kun je er voor kiezen om te rennen. Natuurlijk niet snel rennen, maar in gemiddelde snelheid. Om sport te kunnen rennen, heb je een speciale ruimte nodig, zoals een veld of een uitgestrekt leeg land.

Naast het veld (stadion) kun je rennen in het werkplekcomplex van het bedrijf. Dit is als het bedrijf groot is en een grote tuin heeft. Rennen op de snelweg is erg gevaarlijk omdat het verkeer druk is.

Sporten om de dij te laten krimpen is zeker beter dan joggen of wandelen. Vermogen om vet te verbranden in het kalf hoger. Maar als er geen plek is om te rennen, ja ja joggen. Jogging vereist geen speciale plaats. Kan worden gedaan in een wooncomplex waar u woont.

3. Omhoog de trap af
Op en af ??trappen kun je er ook voor kiezen om de kuit en dijen te verkleinen. Als je huisniveau, zeker uitgerust met een ladder. Je kunt elke dag trappen op en af ??gaan. Trap tenminste elke dag 15 - 30 minuten op en af ??trappen op en af.

Je kunt ook trappen op en neer gaan op kantoor. Tijd om zelf te regelen. Trainen vóór werktijd, tijdens pauzes of na uren. Het belangrijkste is dat je niet lui bent om trappen op en af ??te gaan.

Als je vrienden moet uitnodigen om meer opgewonden en succesvol te zijn, moet je het kalf verkleinen.

4. Wandelen Wandelen kan krimpkalveren zijn
Als je in een heuvelachtig gebied woont, kun je ervoor kiezen om te voet te gaan. Nu is er veel woonruimte in de heuvels. In feite zijn er ontwikkelaar-ondernemers die wel het heuvelachtige gebied hebben gekozen voor de bouw van wooncomplexen.

Natuurlijk kunnen de bewoners op en neer gaan tijdens het reizen door het wooncomplex. Als je elke dag ijverig bezig bent met klimmen, zul je gezond zijn en met succes de kuiten, dijen, buik, billen, enzovoort verkleinen.

5. Fietsen of fietsen statisch
Fietsen kan er ook voor kiezen om je kuiten, dijen of andere lichaamsdelen te verkleinen. Bij het trappen van de fiets, werken je voeten natuurlijk hard om het pedaal te bewegen, laat de fiets blijven lopen.

Hierdoor kunt u veel vet in de benen, zowel kuiten als dijen, verbranden. Dus, met regelmatig fietsen elke dag (ochtend), kun je het kalf en de dijen inkrimpen.

Echter, fietsen op de snelweg is nu vatbaar voor ongelukken vanwege de dicht opeengepakte snelwegen met motorvoertuigen. Behalve op bepaalde dagen waar een snelweg is vrijgemaakt. De weg is gereserveerd voor fietsers en voetgangers.

Als je veilig wilt zijn, gebruik dan een statische fiets of een loopband. Statische fietsen dragen geen wielen. De fiets blijft op zijn plaats en je fietst gewoon. Met een statische fiets die je hebt gebruikt en veel vet hebt kunnen verbranden, vooral in de benen, de kuiten en de dijen.

6. Loopband, Sneller krimpen Betis
Als je het geld hebt, kun je een loopband gebruiken. Loopband uitgerust met het afstandsstuk dat je meeneemt, het vet dat je verbrandt, enzovoort. Ja, het is meer geavanceerde apparatuur om je de kuiten, dijen en andere ledematen te laten krimpen.

Gebruik een loopband als je snel loopt. Het is maar een korte wandeling op zijn plaats. De goedkoopste loopbandprijs is ongeveer Rp 1 miljoen. U kunt de loopband echter afwisselend met andere familieleden gebruiken.

Loopband kan dus druk gebruikt worden. Het is efficiënter en het gebruik van de loopband kan worden gemaximaliseerd. Wat duidelijk is, je zult meer succesvol zijn om de kuiten, dijen, perus te laten krimpen, zelfs het gewicht kan worden verlaagd.

Het belangrijkste is dat je gezond zult zijn. Kan een handleiding voor een loopband kiezen of elektrisch. Loopbandhandboek natuurlijk goedkoper.

7. Zwem
Zwemmen kan ook de kalveren doen krimpen. Tijdens het zwemmen, zou je beide benen bewegen om het lichaam vooruit te houden. Des te meer tijdens de race, zullen de benen hard werken, zodat je sneller kunt zwemmen en je tegenstander kunt verslaan.

Niet alleen de voeten, beide handen doen ook hun uiterste best om het lichaam zo snel vooruit te trekken. Niet alleen de benen. Bijna alle ledematen bewegen ook zodat het zwembad zeer effectief is om het kalf, de dij en de maag te laten krimpen en het lichaam gezond te maken.

Door minstens 30 minuten per dag te zwemmen, krimpt u het kalf met succes.

8. Yoga doen
Veel yogabewegingen die je kunt kiezen om het kalf te verkleinen. In feite kan yogya beweging ook andere leden van het lichaam zoals maag, dijen, billen en armen doen krimpen.

Veel yogabewegingen die je kunt doen om de maag te laten krimpen. Kies het type beweging dat gemakkelijk is en het kalf kan verkleinen. Tenzij je van uitdagingen houdt.

Je kunt zware en moeilijke bewegingen kiezen, maar de resultaten kunnen snel vet verbranden en afvallen. Je moet echter voorzichtig zijn bij het uitvoeren van een zware en uitdagende yogabeweging.

Een ander geval als je goed bent in yoga doen. Je kunt oefenen met veel soorten die kunnen worden tentoongesteld aan bezoekers.

9. Gewichtheffen tillen
Gewichthefoefeningen kunnen ook je kuiten doen krimpen. Deze oefening kan vet verbranden in alle delen van het lichaam. Terwijl u de lading optilt, heffen beide handen de lading op. Natuurlijk, hier bekerje moeilijk om te slagen heeft een landing nodig.

Begin deze oefening door gewichten op te tillen die niet te zwaar zijn. Als je praktisch wilt zijn, kun je een barbell opzetten door een lange halter of een andere te kopen. U kunt ervoor kiezen de halter uit een laag nummer te tillen.

Verhoog vervolgens uw vermogen om zwaardere lasten op te tillen. Hefgewichten kunnen ook de dijen en kuiten doen krimpen. lichaam en andere gezondheid.

10. Hijsoog Hijs
Je kunt de hiel optillen om de spieren op de hiel en de kuit te spannen. De truc is dat je rechtop gaat staan ??en dan je beide hielen optilt. Ga na een tijdje naar beneden. Herhaal deze beweging tot een dozijn keer.

Het is een lichtgewicht en handige manier, maar effectieve resultaten. Je kunt het proberen. Deze sport vereist geen speciale tijd of speciale plaats. Je kunt doen waar saha. Het belangrijkste is dat je atletisch kalf en gezond kunt maken.

11. Zitten en beide handen bereiken de grote teen
Deze beweging is vrij eenvoudig, maar je kunt het kalf verkleinen. Zo zit je met je benen recht naar voren gericht. Til vervolgens beide handen op en streef naar de grote teen.

Om te slagen, stuw je ook je hoofd en lichaam, zodat de handen je tenen kunnen raken. Deze beweging kun je een paar meter herhalen en later zie je dat het kuitbeen en de dijen naar beneden zakken om kleiner te zijn.

12. Pilates Gymnastiek
Pilates gymnastiek is ook erg goed, je doet het om de kuiten en dijen te verkleinen. Pilates krimpen niet alleen de kuit, maar kunnen ook slanke ledematen voor je maken, en je kunt je concentreren.

Voor deze sport heb je een mat en een hulpmiddel nodig voor het versterken en strekken van oefeningen. Inclusief krimp de kuit.

Je kunt zaag- en rolbewegingen uitvoeren die zich kunnen uitrekken en het kuitgebied verkleinen.

13. Springtouw, start met verwarming
Springtouw is ook een zeer effectieve manier om de kuit te verkleinen. Springtouw kan veel vet en calorieën verbranden. Bij het doen van een springtouw spelen de tenen een belangrijke rol bij het ondersteunen van de benen en het hele lichaam.

Je moet opwarmen voordat je springtouw gaat maken. Het doel laat beenspieren soepel worden, zodat je je comfortabel voelt bij het spelen van een springtouw. Blijf continu aan touw springen, zodat u de resultaten kunt behalen die u verwacht, de kuitpoten zijn ideaal en gezond.

Er zijn eigenlijk veel sporten, gymnastiek of andere bewegingen die je kunt doen om het kuitbeen en de dijen te verkleinen. Maar met een voorbeeld van 13 soorten sporten krimpen de kalveren, kunt u enkele kiezen die u wilt doen.

Nogmaals, de moeilijkste om de kuiten, dijen, billen, maag, enz. Te verkleinen. is consistent om te blijven oefenen om het kalf te verkleinen. Dus je moet de luiheid van oefening bestrijden. Geef je energie om te trainen in een poging om het kalf te verkleinen.

4 soorten voedsel om de kalveren te verkleinen
Om de kalveren te verkleinen, moet je vezelrijk voedsel eten, maar weinig vet. Onder groene groenten die direct kunnen worden verwerkt door te koken.

Laat me meer optimaal zijn om het kalf te verkleinen, je kunt eten dat rijk is aan vezels en rijk aan eiwitten.

1. Wijnconsumptie om de kalveren te verkleinen
Je kunt druiven eten om het kalf te verkleinen. Rode wijn is effectief om vet rond de kuiten en dijen te verbranden. Voeding in wijn kan je gezond maken en tegelijkertijd vet verminderen.

Je moet elke dag wijn drinken als je wilt dat het kalf kleiner wordt. Ook compleet met sportactiviteiten en gezond eten.

2. Groene thee drinken na het eten
Een andere manier om het kalf te verkleinen is om groene thee te consumeren of te drinken. Polyfenolgehalte in groene thee is niet alleen goed voor het beschermen van het lichaam tegen vrije radicalen. Deze stof kan ook de opname van vet in het lichaam beïnvloeden.

Lees ook: 6 manieren om snel je heupen te verkleinen
Groene thee eten tijdens de maaltijd kan het vet in het lichaam vernietigen, ook in het kalf. Het kan ook het metabolisme starten. In feite is het vermogen van groene thee om vet te vernietigen hetzelfde als sporten.

3. Melk en vruchtensap eten
Je kunt ook een drankje van melk en vruchtensap kiezen om de kuit en dijen te verkleinen. Je kunt zowel dagelijks op een regelmatige basis drinken, zodat de inspanning om de kalveren te verkleinen snel kan plaatsvinden.

Hoe twee drankjes te verstrekken is zeker niet moeilijk. Er zijn veel ingrediënten beschikbaar en je kunt eenvoudig de beste melkdranken en de beste sappen maken die comfortabel, lekker en gezond zijn.

4. Vouw Drinkwater uit
Door het drinken van water kunnen je kuiten en dijen ook slank worden. Voor het eten, moet u voldoende water drinken. Dit zal je snel vol maken tijdens het eten. Dit betekent dat drinkwater u kan beschermen tegen overgewicht (obesitas).

Natuurlijk moet je de consumptie van dranken vermijden die echt een zware gewichtmuis maken, zoals het drinken van frisdrank, sap of een heel zoet drankje. Wild water bevat geen calorieën, dus het maakt je niet dik, ook niet in de kuit.

Vermijd leggings met een hoge calorie- en voedingswaarde
Om echter kalveren en dijen gedurende lange tijd te minimaliseren, moet u voedingsmiddelen vermijden die veel calorieën bevatten. Bijvoorbeeld fast food zoals fast food, junk food, diverse gefrituurde etenswaren en instant food. Lezen: 16 hoogcalorische voedingsmiddelen die obesitas kunnen veroorzaken.

Er moet 3 keer worden gegeten met regelmatige maaltijden. Bovendien moet het voedselgedeelte beperkt zijn. Maak geen te grote portie. Om snel te voldoen, voor het eten eerst water consumeren.

Voedsel heeft veel voeding nodig. Breid uit om groenten en fruit te eten, maar beperk het eten van een verscheidenheid aan gefrituurd voedsel.

Tot slot, om de kuit en dijen te minimaliseren, kunt u ook topslim-leggings afslankend boven slim dragen. Deze apparatuur kan tijdelijk of permanent worden gebruikt.

Wanneer gebruikt, kunnen leggings de kuit en dijen tot 5 cm verkleinen. Benen en kuiten zijn dik, terwijl het dragen van een been er glad en mooi uitziet.

Legging kan worden gebruikt als een hulpmiddel voor gymnastiek, yoga en sport. De functie kan het verbranden van vet versnellen en vormen de kuiten en dijen zijn slank (ideaal). De prijs is niet duur. Dat is Rp 188.000.

Evenzo artikel over het verkleinen van het kalf. Er zijn verschillende manieren om te doen, namelijk sporten, bepaalde dranken eten, bepaalde dranken vermijden en speciale apparatuur gebruiken.

0 Response to "17 manieren om kalveren te verkleinen - sport en consumptie van gezonde voeding"

Een reactie posten