Paleo-dieet - eten, drinken, voordelen en gevaren

Paleo-dieet is een dieet dat ook in de Indonesische gemeenschap voorkomt. Het ideale lichaam hebben is de droom van iedereen. Er worden veel manieren gedaan om het lichaam sexy en interessant te krijgen. Begin met een dieet, stel een dieet in, doe aan lichaamsbeweging enzovoort (Lees ook: Mayo-dieet). Maar velen willen met een korte tijd op dieet, maar produceren drastisch gewichtsverlies. Dieet is niet zo gemakkelijk gedaan. Omdat tijdens het doen van veel dieet dat onthouding of verbod wordt. Deze keer bespreken we over één type dieet dat zich ook in Indonesië ontwikkelt, het paleodieet.

Paleo Dieet


Het Paleo-dieet neemt het voedsel van de holbewoners. Het Paleo-dieet is een dieet dat zich richt op terug naar de natuur of terug naar de natuur. U kunt allerlei soorten voedsel en dranken consumeren die verspreid zijn in de natuur, maar geen chemicaliën bevatten. Men neemt aan dat het Paleo-dieet in korte tijd drastisch kan afvallen. Het gehalte aan vitaminen, mineralen, vezels die nog steeds natuurlijk zijn om het lichaam gezond te maken en beschermd tegen elke vorm van ziekte. Dit Paleo-dieet verbiedt het consumeren van rijst, je kunt het vervangen door aardappelen, knollen en cassave. Het consumeren van zout, suiker en vet is niet toegestaan ??tijdens het ondergaan van dit paleodieet. Dit maakt vast voedsel gelukkig en vermindert de eetlust, maar dit is erg goed voor het lichaam. Omdat het consumeren van zout, suiker, vet in grote hoeveelheden verschillende ziektes kan veroorzaken voor het lichaam.

Voordelen van het Paleodieet
1. Vermijd hart- en vaatziekten

Hart- en vaatziekte is een ziekte die gepaard gaat met schade aan het hart en de bloedvaten. Hart- en vaatziekten veroorzaakt door hoge bloeddruk, roken, obesitas of overgewicht, onevenwichtige voeding, drinken van dranken die overmatig alcohol bevatten. Hart- en vaatziekten kunnen worden voorkomen door gezond voedsel te eten, niet te roken, geen alcoholische dranken te drinken, veel beweging en een bewust dieet.


2. Vermijd diabetes

Paleodieet is nuttig om diabetes te voorkomen. Omdat het in het paleodieetprogramma verboden is om overtollige suiker te consumeren. Omdat suiker in het lichaam niet alleen diabetes kan veroorzaken, maar ook obesitas of gewichtstoename kan veroorzaken.

3. Verlaging van de bloeddruk

Hoge bloeddruk wordt veroorzaakt door obesitas of obesitas, consumeert grote hoeveelheden zout, verbruikt minder groenten en fruit, drinkt te veel koffie, minder lichaamsbeweging en verbruikt te veel alcohol. Dus dit paleodieet kan de bloeddruk verlagen omdat het verse groenten en fruit en natuurlijk verbruikt.

4. Afvallen

Dit is een voordeel dat vaak wordt gezocht door veel mensen die drastisch kunnen afvallen. Omdat door gezond en natuurlijk voedsel te consumeren, zonder rijst te consumeren die veel koolhydraten bevat. Koolhydraten in het lichaam worden omgezet in suiker en veroorzaken overgewicht of overgewicht als ze in teveel worden geconsumeerd.

5. Handhaaf de conditie

De voordelen van het paleodieet kunnen de conditie van het lichaam verder behouden. Dit gebeurt omdat in het paleodieet ook actief bewegen vereist is. Eveneens uitgebalanceerd met het eten van gezond voedsel en drankjes, wordt het lichaam fitter, frisser en levendiger.

6. Voorkom acne

Acne ontstaat wanneer de haarzakjes op de huid worden geblokkeerd door een mengsel van dode huidcellen, stof, kiemen en talg (stoffen die olieklieren produceren). Door natuurlijk voedsel te consumeren en veel water te drinken, kan paleodieet acne voorkomen.

7. Bescherm gratis radicalen

Groenten en fruit die we consumeren tijdens het paleo-dieet bevat vitamines, mineralen en antioxidanten die hoog zijn om vrije radicalen af ??te weren.

8. Voorkomen van ontsteking

9. Neutraliseer zuurniveaus in het lichaam

10. Het spijsverteringsstelsel is vloeiender en gezonder

Lees ook:

Hoe om te eten met citroen fruit
Hoe om te eten met kalk
Hoe te dieet zonder sport in een week
Gevaar van het Paleodieet
1. Gebrek aan voeding

In het paleodieet is het nodig om voedsel en dranken te consumeren die uit de natuur komen. Maar het is verboden om rijst te consumeren die koolhydraten bevat en ook voedingsmiddelen die vet bevatten. Hoewel koolhydraten en vetten ook nodig zijn om de energie in het lichaam te verhogen, zodat de ledematen goed werken. (Lees ook: gevaar voor extreme voeding)

2. Heb overtollig eiwit

Het lichaam heeft elke dag een goede voedingsinname nodig. In dit paleodieet moet je veel voedsel consumeren dat eiwitten bevat. Eiwit zelf is goed voor de gezondheid als stoffenversterkers, energiebronnen en bronnen van hormoonproductie. Maar als een hoge eiwitinname in het lichaam ziekten kan veroorzaken zoals:

Gewichtstoename of obesitas
Het beschadigt het hart en de hersenen
Schade aan de nieren
Verhoog het cholesterol
Veroorzaakt uitdroging
Kanker risico
Urinezuur
3. Overhydratie

Overhydratie treedt op als u te veel water gebruikt. Bij dit paleodieet moet je elke dag 8 glazen water drinken zonder andere dranken zoals frisdrank of koffie te drinken. Dus zal het lichaam overhydratatie ervaren wat resulteert in misselijkheid, duizeligheid, maag een vol gevoel en opgeblazen, en zelfs zwelling van de voeten en handen.

4. Geïnfecteerde bacteriën

Het paleodieet is een dieet dat zich richt op voedingsmiddelen die uit de natuur komen. Door dit dieet te doen zult u hoogstwaarschijnlijk met bacteriën worden besmet. Als voorbeeld u kookt het eten is niet aan de bacteriën ook verbonden niet dood te koken, het eten van rauwe vis kan ook leiden tot het lichaam het risico van afval op zee. We raden aan dat u groenten of fruit dat moet worden gekookt, goed wast. Op die manier zullen de bacteriën verloren gedragen water zijn en ook voedsel koken totdat het gekookt is, zodat de bacteriën verloren gaan.

5. Lichaamsgeur

Lichaamsgeur terwijl het doen van paleo dieet wordt veroorzaakt door vet dat uiteengevallen of het heet ketose en van het proces van ketose produceert aceton. Overmaat aceton wordt geproduceerd en veroorzaakt lichaamsgeur.

6. Symptomen van hypothyreoïdie

Hypothyreoïdie is een aandoening van verminderde schildklierproductie in het lichaam. De schildklierhormoon regelt metabolische functie van het lichaam, proces voedsel in energie voor de duurzaamheidsprestaties van het lichaam. Het schildklierhormoon bevindt zich aan de voorzijde van de nek. Regelmatige hypothyroid symptomen gekenmerkt door het lichaam ervaring vermoeidheid, depressie, lage hartslag, intolerantie voor koude temperaturen.

Paleodieet is erg handig als het goed wordt gedaan. Kan snel en in korte tijd afvallen. Maar als je dit paleodieet te veel doet, zal dit verschillende risico's met zich meebrengen. Doe dan het dieet goed.

0 Response to "Paleo-dieet - eten, drinken, voordelen en gevaren"

Een reactie posten