10 Uitdagingen van Bloedgroep Dieet B - Voedsel en dranken die moeten worden vermeden

Het Blood Type dieet B dieet kan ook dienen als een gids voor u om te slagen in het verliezen van gewicht. Bloedgroep is een belangrijke indicator van onze lichaamfysiologie, zodat we kunnen weten hoe we deze moeten bewaken. Dit geldt ook voor diegenen die een dieet willen doen op basis van bloedgroep, vooral bloedgroep B. Let op, voeding betekent niet dat de inname van voedingsstoffen voor het lichaam wordt verminderd, maar eigenlijk voldoende voedingsinname op een gezonde manier.

Bloedgroep dieetbeperking B


Voor degenen met bloedgroep B zijn er ook voedingsmiddelen die moeten worden vermeden in afslankprogramma's. Bovendien zijn patiënten met bloedgroep B erg vatbaar voor een verminderd immuunsysteem. Het geconsumeerde voedsel moet dus een voedingsmiddel zijn dat het lichaam in het algemeen immuun en gezond kan houden. (Lees ook: Blood Type B Diet)

Levensmiddelen om Bloedgroep B te vermijden
Het is belangrijk op te merken voor diegenen die een dieet volgen, met name het dieet op basis van bloedgroep. Er zijn bepaalde voedingsmiddelen die vermeden moeten worden, zodat het dieet goed en succesvol kan verlopen, en zeker gezond. Hier zijn de voedingsmiddelen die moeten worden vermeden. (Lees ook: Healthy Food for Diet)

1. Vlees-vlees

Niet alle soorten vlees van vlees kunnen worden geconsumeerd door mensen met bloedgroep B. Ook vlees afkomstig van pluimvee moet worden vermeden, zoals eenden. Behalve eend, moet kip ook worden vermeden omdat het stoffen bevat die het risico op immuunziekten kunnen vergroten en zelfs tot een beroerte kunnen leiden. (Lees ook: Bloedgroep Dieet O)

2. Zeevruchten

Wie houdt er niet van zeevruchten? Maar zeevoedsel is een soort voedsel dat moet worden vermeden door mensen met bloedgroep B. Of je nu een bloedgroep B-positief of negatief hebt, je moet zeevruchten vermijden, vooral schelpdieren zoals oesters, garnalen of kreeften. Vermijd bovendien ook paling, inktvis en octopus. (Lees ook: Natural Diet Ways)

3. Tarwe

Degenen die een dieet volgen, maken vaak tarwe in plaats van rijst. Maar helaas, voor iemand die een bloedgroep B heeft, wordt het eten van tarwe niet aanbevolen. In feite moeten mensen met bloedgroep B alle bewerkte vormen van tarwe vermijden, of het nu om brood of volle granen gaat. (Lees ook: gevaar voor extreme voeding)


4. Zuivelbereidingen

In tegenstelling tot dieetvoeding voor bloedgroep A of O, waarin melk en melkproducten sterk worden aanbevolen, dient bloedgroep B verschillende zuivelpreparaten te vermijden. Of u kunt nog steeds zuivelproducten consumeren, maar met beperkte doses. Voor zuivelproducten zoals blauwe kaas, moeten cheddar en ijs echter worden vermeden.

5. Levensmiddelen die eiwitten bevatten

In tegenstelling tot het gebruikelijke dieet dat de hoeveelheid eiwitinname verhoogt, wordt voor een bloed-type B-dieet niet aanbevolen om sommige voedingsmiddelen met eiwit te consumeren. Pinda's, sesamzaad, zonnebloempitten, cashewnoten en andere peulvruchten zijn sommige voedingsmiddelen met veel eiwitten die moeten worden vermeden. Van deze voedingsmiddelen is bekend dat ze stoffen bevatten die leverschade, een verlaagde bloedsuikerspiegel kunnen veroorzaken en de opname van voedingsstoffen in hun bloedgroep B kunnen verstoren. (Lees ook: Blood Type B Diet)

6. Vruchten

Het eten van fruit is zeer effectief om gewichtstoename te bevorderen. Bijna alle soorten fruit gezond en helpen versnellen om het lichaam de ideale vorm te geven. Dit geldt ook voor mensen met bloedgroep B. Kokosnoten, granaatappels, stervrucht en avocado's moeten echter worden vermeden. (Lees ook: Hoe snel vasten)

7. Groenten

Net als fruit bevatten groenten ook veel voedingsstoffen die het lichaam nodig heeft. Er zijn echter een aantal groenten die niet mogen worden geconsumeerd door mensen met bloedgroep B zoals tomaten, maïs, rapen, pompoen en kool. Deze groenten bevatten lectines die irritatie van de maag kunnen veroorzaken. (Lees ook: AB Blood Type Diet)

8. Levensmiddelenadditieven

Naast voedsel bleken ook specerijen als smaakmaker in voedingsmiddelen de inhoud te zijn. Zoals maïssiroop, maïsmeel en kaneel bevatten stoffen die de maag kunnen irriteren bij mensen met bloedgroep B. (Lees ook: Dieet Mayo Dieet)

9. Koolzuurhoudende dranken

In principe zijn alle fastfood en dranken die vrij op de markt worden verkocht, niet gezond voor het lichaam, ongeacht de bloedgroep. Bovendien blijken bepaalde dranken en voedingsmiddelen meer effect te hebben op bepaalde bloedgroepmensen. Nou, voor de bloedgroep B samen met frisdrank en andere koolzuurhoudende dranken moet worden vermeden. (Lees ook: Healthy Drinks for Diet)

10. Alcohol

Het bloedgroepdieet B-dieet is alcohol. Alcoholische dranken hebben ook een negatieve invloed op het lichaam, om nog maar te zwijgen van degenen die bloedgroep A hebben. Behalve verschillende soorten sterke drank, moet wijn ook worden vermeden. (Lees ook: Warm water voordelen voor diëten)

Goed voedsel voor bloedgroep Dieet B
Na het bespreken van de verschillende taboes van eten en drinken voor mensen met bloed-type B-dieet, zal worden gesproken over de verschillende aanbevolen voedingsmiddelen en dranken. En inderdaad, eten en drinken is wat moet worden vermenigvuldigd inname, voor een succesvol dieet, fit en ideaal lichaam dat je kunt krijgen. (Lees ook: Bloedgroep Dieet O)

1. Vlees

Als het bovenstaande is uitgelegd vlees dat niet mag worden geconsumeerd, zullen we nu bespreken de verschillende soorten vlees die sterk wordt aanbevolen verbruikt ze met bloedgroep B. Iets? Schapen, geiten, konijnen, kalkoenen en koeien zijn het soort vlees dat de immuniteit van het lichaam verhoogt, dus het eten van dit vlees zal je helpen om altijd gezond te zijn en niet vatbaar voor ziekten. (Lees ook: Hoe te eten met kalk)

2. Zeevruchten

Sommige zeevruchten zijn niet toegestaan, maar rustig, er is nog steeds veel vis die je kunt consumeren als je bloedgroep B hebt. Soorten diepzee vissen en wit vlees zijn meestal erg goed voor mensen met bloedgroep B. Onder hen zijn kabeljauw en zalm, etc. (Lees ook: Bloedgroep Dieet O)



3. Cheddar en yoghurt

Sommige verwerkte producten afgeleid van melk moeten worden vermeden, maar sommige zijn eigenlijk heel gezond. Mozzarella, kefir, yoghurt en geitenmelk bevatten het type suiker dat nodig is voor bloedgroep B. (Lees ook: How To Diet Without Sports)

4. Olijfolie

Diegenen onder u die bloedgroep B hebben, vermenigvuldigen de consumptie van olijfolie. Kan voor verwerkte gerechten, of kan voor extra salades. Deze olie is erg goed voor de gezondheid van bloedgroep B. (Lees ook: Hoe te dieet met water)

5. Havermout en rijst

Dieet vermijdt meestal de rijst. Maar voor bloedgroep B is rijst eigenlijk heel goed om het lichaam te helpen passen en de ideale houding te krijgen. Naast rijst kun je ook vervangen door havermout waardoor de volle maag langer wordt. (Lees ook: gevaar van dieet zonder rijst te eten)

6. Fruit

Ananas, pruimen, papaja en druiven zijn erg goed voor bloedgroep B. Waarom? Omdat deze vruchten enzymen bevatten die bloedgroep B helpen om voedsel te verteren. (Lees ook: Hoe te eten met citroenfruit)

7. Groene groenten

Groene groenten bevatten veel magnesium dat dient als een antivirus voor bloedgroep B. Daarnaast bevatten groene groenten veel voedingsstoffen die het immuunsysteem versterken. (Lees ook: Diet Mayo Diet)

Passende sporten voor bloedgroep B
Mensen met bloedgroep B staan ??erom bekend actief te zijn in lichaamsbeweging. Beweging is voor hen een manier om de balans tussen lichaam en geest te trainen en de concentratie te helpen verbeteren. Hier zijn enkele soorten oefeningen die overeenkomen met bloedgroep B. (Lees ook: Gevaren van extreem dieet)

Cardio-oefening
zwemmen
jogging
yoga
Tai chi
Voor deze sport moet regelmatig worden gedaan. Houd voor elke duur minimaal 30 minuten aan voor elke sessie. (Lees ook: Paleo Dieet)

Dus, als je op dieet bent, kun je beter precies uitvinden welke voedingsmiddelen en dranken die toegestaan ??zijn en niet mogen worden gebruikt om je voedingsdoelen te bereiken.

0 Response to "10 Uitdagingen van Bloedgroep Dieet B - Voedsel en dranken die moeten worden vermeden"

Een reactie posten