10 Gevaren van dieet zonder koolhydraten die moeten worden gewaarschuwd en verplicht in de wetenschap

De gevaren van dieet zonder koolhydraten wordt een beangstigend iets ook bij het ondergaan van een dieet zonder koolhydraten. Nu veel manieren om het ideale gewicht te krijgen. Naast het toevoegen van vertrouwen, blijft het ideale lichaamsgewicht gezond. Een van de krachtigste diëten om af te vallen is een dieet zonder koolhydraten. Maar vóór het dieet, zou u de gevaren moeten kennen die wegens dit dieet zullen voorkomen. Zodat u begrijpt en niet ongewenste dingen gebeuren.

Gevaren van koolhydraatdieet


Koolhydraten zijn de belangrijkste vereiste voor het lichaam om dagelijkse activiteiten uit te voeren. Offset met de inname van vitamines, mineralen en vezels afgeleid van groenten of fruit zal de behoeften van uw lichaam aanvullen. Maar als u een koolhydraatdieet volgt, moet u de gevaren kennen van een dieet zonder koolhydraten. (Lees ook: Hoe een borstvoeding te geven aan een moeder)

1. Eenvoudige duizeligheid en vermoeidheid

Als de belangrijkste energiebron, spelen koolhydraten een zeer belangrijke rol voor het soepele metabolisme in het lichaam. Maar wat gebeurt er als we de hoeveelheid koolhydraatinname vanaf de dag verminderen, dan is het eerste wat er gebeurt eenvoudig duizeligheid en ook moe. Beter nog genoeg energie nodig heeft in het lichaam met voedsel dat veel vezels bevat, zodat het lichaam nog voldoende energie zal hebben om te bewegen. (Lees ook: De uitdaging van bananendiëten)

2. Moeilijk om te ontlastten

Als u de hoeveelheid voedselinname met koolhydraten vermindert, verliest u ook andere voedingsstoffen zoals vezels enzovoort. Dus wat er zal gebeuren is dat de spijsvertering moeite heeft om voedsel te verteren. De gevaren van een dieet zonder koolhydraten maken het moeilijk om te poepen. Dingen die je zou moeten doen, is om de voedingsstoffen die het lichaam binnendringen in balans te brengen en het water te vermenigvuldigen. (Lees ook: Groenten verwerken voor dieetmenu)

3. Geheugen Degradatie

Door het aandeel voedingsmiddelen dat veel koolhydraten bevat te verminderen, zult u een aanzienlijk geheugenverlies ervaren. Dit komt omdat koolhydraten ook belangrijke dingen zijn die de hersenprestaties kunnen verbeteren. Als onze maag vol koolhydraten en andere voedingsstoffen is, zullen we meer geconcentreerd zijn. Maar als je dit zonder koolhydraten blijft doen, maar je weet al wat het gevaar is, imbangi door minimaal 2 liter water per dag te consumeren. Dan blijf je gefocust op je activiteiten. (Lees ook: De voordelen van citroenfruit voor voeding)


4. De geur van de mond

Een dieet zonder koolhydraten is een dieet dat geen koolhydraten bevat in het voedselmenu. Omdat het van mening is dat koolhydraten gewichtstoename kunnen veroorzaken. Maar houd er rekening mee dat koolhydraten door het lichaam ook nodig zijn als energiebron om de activiteit uit te voeren. Dus de impact die zal voortvloeien uit een dieet zonder koolhydraten is slechte adem. (Lees ook: Verbod op dieet)

5. Nierfunctie onderbroken

Nier is een orgaan in het lichaam dat toxines absorbeert die het lichaam binnendringen en het samen met urine verwijderen. Als u op een dieet zonder koolhydraten zit, dan verbruikt u grote hoeveelheden eiwit. Omdat eiwit ook dient als back-up-energie in het lichaam. Dus je zult dit zonder koolhydraten continu aan het opeten zijn, zodat je het eiwit in overmatige hoeveelheden of uit de eigenlijke regels zult eten. Wat er gebeurt, is dat de nieren zwaardere eiwitten verwerken die het lichaam binnendringen en de functie van de nier verstoren. (Lees ook: How To Apple Fruit dieet)

6. Verhoogde cholesterolniveau's

Een dieet zonder koolhydraten richt zich op het verminderen van de hoeveelheid koolhydraten die het lichaam binnendringen en zelfs het elimineren van koolhydraten uit het dieet. Dus om te volstaan ??met de energie-inname in het lichaam, verbruikt u meer vet en eiwitten. Maar wat er zal gebeuren als je constant koolhydraten vervangt door vet of eiwitten, het cholesterolgehalte in het lichaam zal toenemen en hartziekten zullen je onmiddellijk aanvallen. Dus evenwicht met de consumptie van vitamines en mineralen is voldoende voor het lichaam. (Lees ook: Low Calorie Diet Food)

7. Osteoporose of botreductie

Dieet zonder koolhydraten zorgt ervoor dat je de inname van koolhydraten door een zeer hoog eiwit vervangt. Na verloop van tijd gebeurt er de ophoping van eiwitten in het lichaam en zal het zuur in het lichaam in overmaat vrijkomen. Dit zuur triggert ook calcium in de outbone en zorgt ervoor dat het bot calcium tekort komt. Calcium zelf dient om botten te versterken, en als calcium verloren gaat, zal het bot osteoporose of botpemboroposan ervaren. (Lees ook: Hoe Diet Sugar)

7. Verhoog het gewicht

Dieet zonder koolhydraten zorgt ervoor dat je gewicht drastisch zal stijgen. Waarom kan het zo zijn? Omdat we continu koolhydraten uit de dagelijkse menulijst verwijderen. Dus later op het einde zullen we opnieuw koolhydraten consumeren, het zal gemakkelijk zijn om het gewicht te laten stijgen. Dus doe het goed en niet continu. Zodra het streefgewicht is bereikt, stop het dieetplan zonder koolhydraten. Om vervolgens het gewicht te stabiliseren in evenwicht met regelmatig en correct voedsel. (Lees ook: Dieetvoedsel Combining Menu)

8. Moeilijk Slapen

Omdat dit dieet koolhydraten uit de menulijst verwijdert, zullen we honger lijden. Dus tijdens het diner alleen met ontbijtgranen en 's nachts zult u moeilijk slapen omdat de maag leeg is en keroncongan. (Lees ook: Hoe te eten zonder rijst te eten)

9. Hoofdpijn

Dit dieet legt de nadruk op het niet dagelijks consumeren van koolhydraten. Je zult dus meer eiwitten en ook vet moeten consumeren. Dus je mist de hoeveelheid van je inname van koolhydraten zal meer zichtbaar slap en ook hoofdpijn zijn. Dus weet van tevoren de gevaren die zullen voortvloeien uit dit koolhydraat-vrije dieet. (Lees ook: Dieettips zonder rijst te eten)

10. Uitdroging

De gevaren van een dieet zonder koolhydraten dat duurt, is dat we uitdroging of gebrek aan vocht in het lichaam zullen ervaren. Waarom kan het zo zijn? Omdat wanneer het lichaam metabolisme heeft, zal het water ook uit door de urine en het zweet komen. Wanneer andere mensen op dieet zijn door het verlagen van het vetgehalte, wordt in dit dieet aanbevolen om koolhydraten te elimineren. Dus het water in het lichaam zal vaak meer uit het lichaam komen en uitdroging veroorzaken. (Lees ook: OCD Dieet Tips voor beginners)

Hoog koolhydraatvoedsel

In een dieet zonder koolhydraten moet je wegblijven van sommige voedingsmiddelen die hoge koolhydraten bevatten, zoals de volgende:

1. Suiker

Suiker moet worden vermeden bij het doen van een dieet zonder koolhydraten te eten, want suiker heeft ongeveer 26,67% per 100 gram. Suiker moet elke dag uit het dieet worden verwijderd, omdat het enkele dodelijke ziekten zoals diabetes kan veroorzaken. (Lees ook: How To Diet Carbohydrates)

2. Sago meel

Sago-meel heeft ongeveer 20,67% elke 76 gram. Dit kan voldoende koolhydraatinname zijn die het lichaam nodig heeft om dagelijkse activiteiten uit te voeren.

3. Cereal

Granen kunnen ook zorgen voor de noodzakelijke inname van koolhydraten in het lichaam, omdat granen 20% om de 75 gram bevatten. (Lees ook: A Blood Type A Diet)

4. Maïs

Maïs zit ook in voedingsmiddelen die veel koolhydraten bevatten. In 74 gram maïs heeft koolhydraten van 19,73%.

5. Instant noedels

Instant-noedels kunnen ook aan de behoeften van koolhydraten in het lichaam voldoen, in 71 gram instant-noedels heeft dit 18,93% koolhydraten. (Lees ook: Bloedgroep Dieet B)

6. Rijst

Rijst heeft ook een zeer hoog koolhydraatgehalte. Rijst heeft ongeveer 7,2% koolhydraten om de 27 gram rijst.

Dus dat is het gevaar van een dieet zonder koolhydraten dat je zou moeten weten wanneer je dit soort dieet gaat doen. Naast het kennen van de gevaren van dit dieet, zou u ook moeten weten welke voedingsmiddelen hoge koolhydraten bevatten. Om uw dieet soepel te laten verlopen en een krachtig lichaam te verliezen.

0 Response to "10 Gevaren van dieet zonder koolhydraten die moeten worden gewaarschuwd en verplicht in de wetenschap"

Een reactie posten