15 manieren om met citroenfruit te eten Meest krachtige en succesvolle

Hoe om te eten met citroen Fruit is een zeer effectieve manier om gewicht te verliezen. Misschien doen veel mensen verschillende manieren om op dieet te gaan. Er zijn mensen die sporten beoefenen of iets dergelijks, zoals het nemen van medicijnen die vaak op verschillende online sites worden verkocht. Maar weet je dat de manier waarop dit gebeurt door het drinken van instant drugs altijd zeer schadelijke effecten van onze lichaamsorganen veroorzaken, dan zal ons lichaam langzaam maar zeker pijn gaan doen. Het dieet is bij voorkeur op een natuurlijke manier gedaan, waarom?

Omdat we vanzelfsprekend gemakkelijk te maken zullen zijn en natuurlijke processen geen bijwerkingen zullen veroorzaken. Zoals oefening is een van de natuurlijke manieren die we kunnen doen, maar als onze voeding niet regelmatig is, is dit ook dezelfde inspanning die we niet doen. Er zijn veel soorten fruit en groenten die ons lichaam als ideaal kunnen maken. In dit artikel blijkt echter dat de citroenfruit ook niet minder nuttig is in andere groenten en fruit.

15 manieren om met citroenfruit te eten Meest krachtige en succesvolle


Er zijn nog steeds veel mensen die in de war raken over het verwerken van een dieet dat correct en gezond is. Dit gezonde menu kan ook met citroen worden verwerkt. Voor die van u citroenminnaars, en probeer opnieuw een dieet met deze citroen. Er zijn tips en een eenvoudige manier om citroenfruit te verwerken. Deze citroenfruit kan met een mengsel van dranken worden gemaakt, niet alleen dranken maar kan ook in voedsel worden verwerkt. Wilt u tips en hoe weten? Hier zijn eenvoudige en praktische manieren.

Made As Drink
Kan met water worden gemaakt, warm of koud water worden bereid en vervolgens de citroen naar smaak worden gesneden. Meng daarna citroen in het water. Dan klaar om te drinken.
Kan worden gemaakt met thee, hoe warme of koude thee te maken en in citroen gesneden met de grootte van de smaak kan en in stukjes muntblaadjes gesneden om de smaak te verhogen. Meng de ingrediënten in thee, klaar om te drinken.
Kan worden gemaakt met een drankmojito, hoe frisdrank te bereiden in koude omstandigheden die zijn gemengd met siroop (selecteer naar smaak). Voeg vervolgens de citroenen toe die in stukjes zijn gesneden en voeg een stawberry toe die is gesneden, om verfraaiende drankjes te maken kunnen muntblaadjes worden toegevoegd.
Maak ijsfruit met citroen, dezelfde bereide ingrediënten, afhankelijk van het fruit dat je wilt gebruiken. Meng daarna het afgewerkte fruitijs met 1/2 citroensap en de rest kan worden gesneden en in het fruitijs worden gedaan
Lemon Honey Water, dit kan op dezelfde manier worden gemaakt als ingrediënten zoals water, citroen en honing. Meng één voor één langzaam. Roer en klaar om te serveren.
Citroenkomkommerijs, de ingrediënten die moeten worden bereid zoals suiker, water, pandanbladeren, komkommer en water met citroensmaak. Meng geleidelijk ingrediënten in één. Eenmaal klaar om dronken te worden.
Gemaakt voor voedsel
1. Vis knapperige citroensaus

hoe je knapperige vis kunt maken met ingrediënten zoals vis (alles), meel en eieren. Als de ingrediënten klaar zijn om te braden, maak dan de saus. Hoe citroen sisihkaan water knijpen. Pureer ingrediënten zoals knoflook, ui, gember en roerbakken. Voeg suiker en zout toe, na opgeloste mix met maizena. Dan is citroensaus klaar voor knapperige vis.

2. Lemon Cheese Cake

hoe de gebruikelijke cake-ingrediënten te bereiden, meel, ei, margarine, ontwikkelaar, waterverzachter, suiker en complement zoals citroen en kaas. Dan maak je normaal om een ??cake te maken of kun je diinternetmateriaal zoeken. Hoe citroen toe te voegen als de ingrediënten zijn gemengd, maar het laatste ingrediënt is vloeibare margarine. Voeg 3 eetlepels citroensap toe aan het deeg. Ga zoals gewoonlijk terug.

3. Lemon Lean Pudding

materialen gemaakt hetzelfde, verpakking pudding, kokosmelk die is geperst door kokos, suiker en citroen aanvullende materialen. Toegevoegd met kokosmelk en voordat het proces in de vorm wil worden gedaan, voeg naar smaak citroenwater smaak toe. Gebruik dan de resterende citroen na het pudding als een decoratie-dipudding.

4. Citroenvruchtensalade

bereid de ingrediënten zoals salade, kiwi, watermeloen, peer, appel, banaan, mango, sinaasappel en ananas, (kan naar smaak worden geselecteerd). Snij het fruit in kleine of smaakgroottes en meng met citroensap of kan ook in kleine stukjes worden gesneden en in andere ingrediënten worden gemengd. Vergeet niet om mayonaise als saladesmaak toe te voegen. Roer dan de ingrediënten door elkaar en een van de citroenen is klaar om te eten.

Verwerkt met andere citroenvruchtvariaties
1. Geel pepersap van citroenwortelen

De ingrediënten zijn 1/2 gele peper of kunnen worden vervangen door groene of rode pepers, 1 wortel, 1 citroen en dan het water als ingrediënt, 1/2 kopje water ongeveer 100 ml, en suiker volgens de dosis (beter geen suiker gebruiken als het in dieetproces). Zodra het materiaal beschikbaar is, meng dan alle ingrediënten tot een glad geheel. Daarna giet en serveer het glas.

2. Lemon Mint Watermelon Juice

Bereid watermeloen voor of kan naar smaak worden vervangen door ander fruit dan watermeloen. Daarna worden de ingrediënten van watermeloen in stukjes gesneden, citroensap 5 eetlepels, suiker en muntblaadjes. Meng de ingrediënten in een blender. Voeg daarna de muntblaadjes toe aan het sap en klaar om te serveren en te drinken. Het is geschikt voor diegenen die op dieet zijn.

 3. Citroenijs met citroen

Bereid de ingrediënten voor zoals 2 citroensapwater, 1/2 sapsankis of grapefruitsap, suiker naar smaak, 3 muntblaadjes, 200 ml water, nadat het materiaal één voor één in één is gemengd. Roer er een in, nadat de ingrediënten lekker zijn bereid en direct kunnen worden gedronken. Geschikt drankje dagelijks voor dieetgebruikers.

4. Kippensaus Oyster Mix Lemon

de ingrediënten zijn 1 gesneden kip, 1 eetlepel sojasaus, 1 theelepel sojasaus, 1 theelepel water, gembergeur van misbruik van kip, ui, knoflook en 3 el mengsel van citroenwater. Bak vervolgens de ui, knoflook en gember die gepureerd is nadat je de gebraden kip hebt ingevoerd, voeg sojasaus toe na die zoete sojasaus en tenslotte citroenwater in.

5. Brownies Chocoladevariaties van Lemon

De ingrediënten zijn meel, ei, waterontharder, cacaopoeder, vloeibare chocolade, margarine en citroenwater. Mix de ingrediënten vervolgens één voor één in de mixer tot een dik en zacht deeg. Voer de cakecake in volgens de smaakvorm. Verwarm de oven 18o graden voor, wacht na het inleggen in de oven gedurende 30 minuten. Na 30 minuten heffen, serveren en naar smaak snijden. Klaar om meteen te eten.

Voordelen in Lemon Fruit
Citroen is een van de ovaalvormige vruchten, citroen wordt ook vaak gebruikt voor het koken. Citroen is dezelfde rol als citroen tijdens het koken. Dit komt omdat citroen rijk is aan vitamine C groter dan kalk. Vitamine C bevat door citroen fruit is tot 88%. Hier zijn andere voordelen van citroen.

Elimineert uitdroging
Citroenzuren die ons kunnen helpen als we dorst hebben, omdat citroenzuur de restjes die we eten kan afbreken. Dus de dorst was weg.

Afvallen natuurlijk
Het gehalte aan zuur water in deze citroenvrucht kan ons helpen af ??te vallen. Dit zure water werkt om de verzadigde vetten in ons lichaam op te lossen en overtollige calorieën in ons lichaam te verbranden.

Verhoog Vitamine C
Vitamine C bevat in citroen fruit is heel erg van de vrucht van kalk. Dit vitamine C-gehalte is uitstekend voor het handhaven en versterken van het immuunsysteem in het lichaam. Het kan ook beschadigde cellen in het lichaam repareren.

Krimp de buik van de pot
Vitamine C in citroenfruit was in staat om het vet in de maag te neutraliseren. Zodat de maag beetje bij beetje kan krimpen.

Kan de huid witter maken
De vrucht is zeer hoog vitamine C-extract is zeer goed voor de huid, hoe om te zorgen met een masker met citroenhuid.

Het overwinnen van winderigheid
Als u degene bent die vaak winderigheid ervaart, kan dit worden geprobeerd tipsnya. Warm water vermengd met het gevoel van citroenwater kan de controle over degenen die een opgeblazen maag overwinnen.

Zwarte meeëters elimineren
Hetzelfde met huidverstrakking van het gezicht, het blijkt dat citroenzuur ook mee-eters kan elimineren. De functie van citroenzuur is ook in staat om de poriën te verstevigen en zwarte mee-eters op ons gezicht te verbannen.

Elimineer zwarte vlekken
Citroensmaakwater heeft veel voordelen, maar de schil is ook erg handig. Bewezen citroenhuid is in staat om de vlekken van zwarte vlekken of zwarte vlekken te verwijderen. Door een maskerbehandeling met citroenhuid te doen, in staat om het verlies van zwarte vlekken een voor een te voorkomen.

Bijwerkingen van Lemon Fruit Dieet
Hoewel citroen erg nuttig is, maar de manier waarop het dieet met citroen fruit ook bijwerkingen heeft (lees ook: gevaren van extreem dieet). Omdat erg zuur citroenfruit organen zoals pijn, maagzweer of puistjes kan maken omdat de maag de hoeveelheid zuur in de maag niet kan accepteren. Er zijn veel meer bijwerkingen, hier is de volledige uitleg over deze bahwa.

1. Problemen voor de maag

Dit gebeurt omdat het zuur in de citroen zo sterk is dat het de maagwand kan beschadigen, zoals pijn, zweren, of lever.

2. Gevaren voor de nieren

Voor degenen onder u die problemen hebben in uw nieren, moet worden vermeden. Omdat het water in de citroen calcium in ons lichaam kan opnemen en de nieren kan beschadigen.

3. veroorzaakt allergieën

Voor degenen onder u die allergieën hebben, moet geadviseerd worden deze citroen niet te drinken of te eten. Omdat sommige artikelen veel mensen lezen die allergieën hebben voor deze citroenfruit.

4. Beschadiging van het tandimel

Zuur water uit citroenfruit zal het enimel de tand laten schrapen. Het kan je witte tanden beschadigen tot saai geel.

5. IJzer reproduceren

De vruchten in deze citroenvrucht bevatten veel ijzer, en als ze vaak continu worden geconsumeerd, wordt overtollig ijzer opgenomen. Onderzoek wees uit dat het ascorbinezuurgehalte hoog is. Wanneer ijzer continu wordt opgenomen en dagelijks in het lichaam wordt opgeslagen, kan het vergiftiging veroorzaken, zoals diarree en misselijkheid.

6. Kan osteoporose veroorzaken

Deze citroen kan je ook laten kraken. De hoeveelheid kalium in deze citroenfruit, kan ook schade toebrengen aan de botten die osteoporose kunnen veroorzaken.

7. Verminderde voeding

Hoewel citroensapwater erg goed is voor een dieet, maar als we bijna elke dag drinken, is citroen ook niet goed voor onze voeding. Citroenfruit dat vet kan verminderen en deze calorieën kan verminderen. Als de calorieën gestaag afnemen, nemen de voedingsstoffen in ons lichaam af en wordt ons lichaam zwak.

Hoe, velen kunnen het dieet met de krachtigste citroenfruit niet doen. Veel ook tips en voordelen van wat er in de citroen zit. Van alle voordelen heeft citroen echter ook veel van deze tekortkomingen die bijwerkingen op citroenfruit kunnen veroorzaken.

0 Response to "15 manieren om met citroenfruit te eten Meest krachtige en succesvolle"

Een reactie posten