30 vetarme calorie- en vetarm dieetvoeding

Caloriearme voeding betekent niet dat ze een onaangename smaak of lage voedingswaarde zouden moeten hebben. We weten zeker dat u wilt weten welke caloriearme voedingsmiddelen uw gezondheid kunnen ondersteunen en tegelijkertijd uw inspanningen kunnen helpen om gewicht te verliezen.

Dieetarm dieet


Dit is een lijst van de 30 beste voedingsmiddelen om u te helpen bij uw dieet.

1. Waterkers

Waterkers is de groenten die je nodig hebt in je dieet. Volgens de CDC (Centers for Deisease Control) is waterkers een van de meest voedzame groenten met een hoog gehalte aan antioxidanten en bevat deze slechts 4 calorieën per schaal. (Lees ook: gevaar van dieet zonder rijst te eten)

2. Rucola

Als je nog nooit van de naam van deze groente gehoord hebt, ben je misschien meer bekend met de andere naam die raket is. Deze groente bevat 5 calorieën per kom en is in deze groente rijk aan antioxidanten en vitamine K. (Lees ook: Paleodieet)

3. Selderij

Selderij bevat veel vitamine K die naast voordelen voor de gezondheid van de botten ook een voedingsstof is die helpt het risico op overlijden door ziekten zoals hartaanvallen te verminderen. Selderij bevat 6 calorieën per schaal. (Lees ook: Healthy Food For Diet)

4. Bok Choi

Het gehalte aan calorieën in groene groenten afkomstig van het Aziatische continent is 9 calorieën per 5 bladeren. Bok Choi is een groente die rijk is aan vitamine C en vitamine A en antioxidanten. Dit zijn allemaal elementen die de afweer van je lichaam versterken. (Lees ook: A Blood Type A Diet)

5. Radijs

Radijzen hebben een licht kruidige smaak en bieden textuur op een verscheidenheid aan gerechten. Calorieën in radijs zijn 17 calorieën per schaal. Het voedingsstofgehalte in de radijs is vitamine C, dat dient om celgroei te helpen en beschadigd weefsel te herstellen. Naast knollen kunnen ook raapbladeren worden gegeten. (Lees ook: Hoe kan ik zonder sport sporten in een week)

6. Komkommer Japans

Japanse komkommer is een bron van voedingsvezels en is ook rijk aan kalium, vitamine B6, vitamine K en mangaan. Per een middelgrote Japanse komkommer bevat 31 calorieën. (Lees ook: gevaar voor extreme voeding)

7. Komkommer

Het watergehalte in de komkommer is 95%, waardoor deze vrucht een van de beste keuzes is voor caloriearme dieetvoeding. Een hoog watergehalte houdt je lichaam goed gehydrateerd en houdt je ook vol, zodat je geen zin hebt om te snacken. Als je meer voedingsvezels wilt krijgen, schil je de komkommerhuid niet, want komkommerhuid is waar je voedingsvezels vindt. Het caloriegehalte in komkommer is 22 calorieën per ½ komkommer.

8. Prem

Pruimen zijn rijk aan antioxidanten en bevatten ongeveer 30 calorieën per vrucht. De zoete smaak helpt je om je verlangen naar ander zoet voedsel zoals snoep en chocolade te verminderen. (Lees ook: Bloedgroep Dieet B)

9. Orange Bali

Net als andere citrusvruchten is grapefruit rijk aan vitamine C. Volgens onderzoek van de Universiteit van Arizona (Tucson) zal grapefruit helpen de tailleomtrek, bloeddruk en cholesterolspiegel te verlagen. In ½ grapefruitfruit zijn er 37 calorieën.

10. Aardbei

Het is een vrucht die je het hele jaar door kunt vinden in de supermarkt. Deze vrucht bevat een hoog gehalte aan vitamine C en antioxidanten. Hoge niveaus van vitamine C kunnen de ademhaling helpen verlichten tijdens het sporten. Bovendien kunnen niveaus van antioxidanten in aardbeien helpen het cholesterolgehalte in het bloed te verlagen. Het calorieniveau in aardbei is 49 calorieën per kom. (Lees ook: Diet Blood Type Diet O)

11. Meloen

Meloenfruit is zoet en vers bevat slechts 61 calorieën per kom, maar is rijk aan vitamine C en kalium. Kalium is een voedingsstof die helpt het risico op hartaandoeningen te verminderen,

12. Blackberry

Het bevat slechts 61 calorieën per kom, Blackberry is ook rijk aan het vullen van voedingsvezels. Voedingsvezels zullen ook helpen het spijsverteringsproces te vertragen, zodat je langer vol zult voelen. Uiteraard zijn bramen ook rijk aan vitamine K en antioxidanten. (Lees ook: Healthy Drinks For Diet)

13. Bulgur

Is een soort volkoren volkoren volkoren volkoren gans gekookt, gedroogd en geschild. Rijk aan voedingsvezels, bulgur zal helpen uw bloedsuikerspiegel onder controle te houden. Bevat 76 calorieën per halve kop.

14. Mi Soba

Mi soba bevat 113 calorieën per schaal. Deze noedel in Japanse stijl is gemaakt van sorghum en bevat weinig calorieën en zal zeker helpen om de hoeveelheid calorieën die je consumeert te beheersen.

15. Teff

Teff is een graangewas dat veel wordt verbouwd in Ethiopië en bevat calorieën zo veel als 128 calorieën per ½ kopje als het wordt gekookt.Bovendien is teff rijk aan verschillende voedingsstoffen zoals vezels, magnesium, alsium en fosfor. (Lees ook: warm water voordelen voor het dieet)

16. Tarwezemelen

Tarwezemelen bevatten 31 calorieën per ¼ kopje en bevatten veel voedingsstoffen zoals magnesium, vitamine B-complex en voedingsvezels die je helpen vol te blijven.

17. Popcorn

Bevat 31 calorieën per kom, gewone popcorn is een caloriearme snack die kan helpen gewicht te verminderen. (Lees ook: Hoe snel vasten)

18. Plain Rice Cake

Een gewone rijstwafel is een goede keuze als u iets wilt dat knapperig is en aan uw behoeften voldoet zonder aanzienlijke hoeveelheden calorieën toe te voegen. De calorie-inhoud in rijstwafel is 35 calorieën per cake. (Lees ook: Bloedgroep Dieet O)


Mi Shirataki

De transparante en gelatineuze noedels zijn gemaakt van wortels van conjac planten uit Azië. Calorische inhoud is 0 per 3 ounces. De meeste voedingsstoffen die het bevat zijn een voedingsvezel genaamd glucomanan.

20. Borsten van Turkije

De kalkoenfilet is de juiste keuze als u voor de lunch een eigen broodje wilt maken. Dit is de vetarmste optie voor vlees. Kies een gewoon type om te voorkomen dat er suiker wordt toegevoegd. Calorische inhoud is 72 calorieën per 3 gram. (Lees ook: Hoe natuurlijk dieet)

21. Vis kabeljauw

Codeer vis met een caloriegehalte van 70 calorieën per 3 ounce maar rijk aan selenium. Selenium werkt als een antioxidant en verhoogt het verbruik van selenium kan spiervermoeidheid verminderen. Calorische inhoud is 70 calorieën per 3 gram.

22. Groene schelpen

Groene schelpen zijn rijk aan eiwitten en bevatten 73 calorieën per 3 gram. Bovendien zijn hiaju jga-schelpen rijk aan omega-3-vetten die kunnen helpen om de trainingsprestaties te verbeteren door de bloedstroom te vergroten en de zuurstofniveaus te maximaliseren die door de spieren worden geabsorbeerd. (Lees ook: Healthy Drinks For Diet)

23. Kippenborst

Kipfilet bevat 92 calorieën per 3 gram en is een eiwitrijk voer om spieren te helpen opbouwen. Eiwitrijk voedsel zal je helpen af ??te vallen, omdat het je helpt langer vol te voelen en de thermische effecten op het moment van eten te vergroten. Hier betekent dat het aantal calorieën dat wordt verbruikt voor het verteren van voedsel groter is dan de hoeveelheid calorieën in het voedsel zelf

24. Ken zijde

Er zijn veel soorten tofu die op de markt zijn. Het caloriegehalte van tofu zijde is 31 calorieën per 3 gram. Dit is een type tofu dat niet door een proces van waterspanning is gegaan waardoor het een lagere calorische waarde heeft dan andere soorten weten. (Lees ook: gevaar voor extreme voeding)

25. Rode bonen

De ingeblikte rode bonen zijn een snelle manier om plantaardige eiwitten en voedingsvezels aan uw dieet toe te voegen. Rode bonen bevatten 108 calorieën in ½ kopje.

Lees ook:

Hoe te eten met citroen
hoe te eten zonder te sporten
hoe te eten met water
26. Linzen

Dit type noten is niet alleen arm aan calorieën, maar ook rijk aan eiwitten, vitaminen en mineralen. Linzen bevatten ook veel gezonde voedingsvezels voor het lichaam. Het caloriegehalte in linzen is 115 calorieën in een halve kop

27. Witte eieren

Eiwitten bevatten 25 calorieën per 3 eetlepels. Als u op zoek bent naar een eiwitarme bron met weinig calorieën, is dit het antwoord. Eiwit is rijk aan aminozuren waardoor het zeer geschikt is voor spiervorming. (Lees ook: How To Diet Carbohydrates)

28. Vetarme mozzarella-kaas

Vetarme Mozzarella-kaas bevat ongeveer 61% minder calorieën dan cheddar-kaas. Het gehalte aan calorieën in mozzarella-kaas is 71 calorieën per ounce.

29. Magere melk

Magere melk stelt u in staat het eiwitgehalte uit melk te halen zonder extra calorieën uit vet. Het caloriegehalte in magere melk met 1 kop is 83 calorieën. Daarnaast bevat magere melk ook calcium, vitamine D en fosfor dat helpt om botten te versterken. (Lees ook: How To Diet De juiste GM)

30. Vetvrije yoghurt

Yoghurt is rijk aan eiwitten en ook probiotica, wat goed is voor de gezondheid van het spijsverteringskanaal. Probiotica zullen ook helpen om vet in het lichaam te verminderen. Calorieën in niet-vette yoghurt zijn 137 calorieën per schaal.

Lees ook:

AB Blood Type Diet
Bloedgroep Dieet B
Bloedgroep Dieet A
Nou dat zijn de 30 soorten caloriearme dieetvoeding die u kunt overwegen en opnemen in uw dieet. Ik hoop je te helpen als je op dieet bent, maar in de war bent over de keuze van voedsel dat je mag eten.

0 Response to "30 vetarme calorie- en vetarm dieetvoeding"

Een reactie posten