10 Uitdagingen van Bloedgroep Dieet O - Voedsel en dranken te vermijden

Bloedgroep Dieet O Beperkingen waar u op moet letten om ervoor te zorgen dat uw dieet slaagt. Het op bloed gebaseerde dieet werd voor het eerst geïntroduceerd door Dr. Peter J. D'Adamo, uiteengezet in zijn boek "Eat Right 4 Your Type" gepubliceerd in 1996. D'Adamo suggereert dieettechnieken gebaseerd op de groepering van voedingsmiddelen op basis van het type bloedgroep dat ze hebben. Dit is om het risico van agglutinatie te voorkomen. Agglutinatie is het optreden van bloedstolsels als gevolg van blootstelling aan lectinen die niet overeenkomen met het type bloedgroep van de persoon. Lectine is een soort eiwit in plantaardige en dierlijke voedingsmiddelen met kenmerken die gunstig kunnen zijn voor bepaalde bloedgroepen en die schadelijk kunnen zijn voor andere bloedgroepen. (Lees ook: dieet zonder beweging)

Degenen die een bloedgroepdieet willen toepassen, moeten daarom echt letten op wat voor soort voedsel er wordt geconsumeerd. Omdat er drie soorten voedsel in het bloedtype dieet is, is het aanbevolen voedsel omdat het meer voordelen voor het lichaam biedt, voedsel is toegestaan ??/ neutraal omdat het niet schadelijk is en voedsel verboden is omdat het gevaarlijk kan zijn. (Lees ook: hoe om te diëten met water)

Bloedgroep Dieet Dieet O


 De rode bloedcellen in bloedgroep O bevatten geen antigeen-koolhydraten maar antigenen van het Rhesus-type. En als het oudste type bloedgroep op aarde dan welke andere bloedgroep dan ook, heeft het type O-bloedtype unieke kenmerken wanneer het wordt geassocieerd met huidige situaties en uitdagingen.
 Lees ook:
AB Blood Type Diet
Bloedgroep Dieet B
Bloedgroep Dieet A
 Kenmerken van het lichaam van bloedgroep O mensen, onder anderen:
Heb een sterke fysieke
Hebben vaak problemen met gewicht
Het heeft gezondheidsproblemen, vooral in de maag, hoge bloeddruk, cholesterol, artritis en andere vormen van ontsteking
Heeft een hoge lichaam-immuniteit
Niet eenvoudig aan te passen aan nieuwe soorten voedsel en nieuwe milieuomstandigheden
Over het algemeen zou het type O-bloedtype, volgens D'Adamo, voedsel moeten consumeren dat veel dierlijke eiwitten bevat, vooral verschillende soorten zeevruchten. En zou vet voedsel en melk of andere zuivelproducten moeten verminderen. Dit komt omdat mensen met bloedgroep O een sterk spijsverteringsstelsel hebben in het proces van voedselverwerking in het lichaam, maar problemen hebben met cholesterol en hartproblemen. (Lees ook: Bloedgroep O-dieet)

En voor het bloedgroep-O-dieet moeten alle soorten voedsel worden vermeden die verboden zijn en die een gevaarlijk of "gif" voor het lichaam zijn. Vermijd voedingsmiddelen die veel geraffineerde suiker, kunstmatige zoetstoffen, chemische additieven of andere schadelijke stoffen bevatten. (Lees ook: taboes van het mayo-dieet)
Risky voedsel verhoogt het gewicht:

 Tarwe met gluten
maïs
Rode bonen
Verschillende soorten noten
Kool / Cole
Brusselse kool
bloemkool
Green Sawi
Voedingsmiddelen die helpen afvallen:

zeevruchten
Rood vlees
hart
zout
boerenkool
spinazie
broccoli
Lees ook:

gezond voedsel voor een dieet
hoe je mayo kunt eten
Voedsel dat niet is toegestaan ??voor bloedgroepen O
Gebaseerd op de groep levensmiddelen of dranken, de volgende dieetlijst Bloedgroep Dieet O voor voedsel en dranken:


1. Drankjes

koffie
Zwarte thee
Frisdranken
bier
Witte wijn
Sterke drank (gedistilleerde drank)
Lees ook: Gezonde drank voor voeding

2. Specerijen

Azijn, zoals balsamico-azijn, rijstazijn, witte azijn, rode wijn, witte wijn
3. Van melk afgeleid product

Kaas, zoals brie, gouda, camembert, Amerika, cheddar, parmezaan, ricotta en anderen
Melk, zoals koemelk, geitenmelk, yoghurt, room, zure room, kefir, wei, caseïne, karnemelk
4. Vruchten

peren
avocado
Meloen honingdauw
braambes
Kokos / kokoswater
kiwi
lychees
oranje
Limoensap
kantaloepa
Vruchtensap zoals bramensap, sinaasappelsap en limoensap
5. Soorten graangewassen

gerst
couscous
Grutten van maïs
boekweit
maïs
Verschillende soorten tarwe
tarwe
Maïsmeel
haver
Producten van meel zoals brood en noedels
6. Kruidenplanten en kruiden

MSG (mononatriumglutamaat)
aspartaam
dextrose
fructose
Corn Syrup
nootmuskaat
Zwarte peper
Witte peper
augurken
mosterd
kaneel
vanille
7. Olie

Kokosolie
Maïsolie
Olie uit katoenzaden
Olie van noten
Olie van sojabonen
Olie uit zonnebloempitten
Olie van bloemplanten die alleen 's nachts groeien (teunisbloem), zoals boterbloem, guldenroede, Mayflower, houtlelie, paarse aster, appelbloesem en anderen
8. Eiwit

Pinda's, zoals pindakaas
Noten die donkerblauw, koper of dappled zijn
Cashewnoten
linzen
Javaans Zuur
Eendeieren
Kwartel eieren
Vis, zoals barracuda, meerval, zalm, koolvis, kaviaar, roofvissen
Schelpen zoals abalone, inktvis, octopus, slakken
Vlees als spek, ham, varkensvlees, zeeschildpadvlees
Gevogelte is als een kwartel
kastanje
Pistchio
Poppy Seeds
9. Groenten-groenten

komkommer
paddestoel
shitake
Laat ui achter
Zwarte olijven
aardappel
Luzerne zaden
Aloë vera
taro
augurk
aubergine
beknibbelen
10. Saus of specerijen

Sojasaus
mayonaise


Verschillende voedingsmiddelen Bloedgroep Dieet O dieet boven natuurlijk een beetje type Bloedgroep O verwarring kiezen voor hun dieet menu. Maar maak je geen zorgen, want de verscheidenheid aan voedsel uit andere voedselbronnen die door de natuur wordt geleverd, is niet klein. Er zijn veel alternatieve voedingsmiddelen die kunnen worden gecombineerd om een ??gezond dieet te krijgen en niet saai. (Lees ook: paleodieet)

Voor de inname van voedingsmiddelen met koolhydraten, wordt afgeraden vanwege de hoge koolhydraten voedingsmiddelen zoals tarwe en gluten kunnen proberen rijstwafels of brood gemaakt van glutenvrij meel, die nu op grote schaal in grote supermarkten wordt verkocht. (Lees ook: de voordelen van warm water voor een dieet)

Voor een eiwit in het lichaam behoeften kan worden voldaan door de consumptie van rundvlees, buffels, wild, lam, kip, kalkoen, konijn, eend, karper, paling, garnalen, kreeft, kip terlur, tempeh, tofu en sojamelk. (Lees ook: hoe snel dieet)

Geglazuurde verse groenten en fruit die kunnen worden gegeten omvatten bosbessen, kersen, guave, broccoli, aardappelen, radijs, bonen en anderen. (Lees ook: hoe te eten met citroen)

Variatie dieetmenu voor bloedgroep O

1. Ontbijt

Voor het ontbijt kan 1 sneetje toast gemaakt van glutenvrije bloem proberen met de boter spread dunne gesmeerd om te voorkomen dat het vetgehalte te hoog is. In combinatie met vers fruit zoals kersen en bosbessen. (Lees ook: hoe te eten met citroen)

2. Lunch

Om te kunnen het lunchmenu menu spinaziesalade proberen met plakjes mager vlees op, zoals rundvlees of kip, en een beregening van kersen als penyegarnya, plus een salade dressing gemaakt van extra vergine olijfolie. Of steakbiefstuk en kippenvlees, plus wortel en bonenstoofpot. Moet nog steeds aandacht besteden aan kleine porties en een redelijk oliegehalte. (Lees ook: dieetgevaren zonder rijst te eten)

3. Diner

Voor het dinermenu kunt u het menu van gegrilde vis of vissoep proberen, uiteraard alleen voor het type vis dat is toegestaan. Kan worden gecombineerd met bieten of gestoomde of geroosterde zoete aardappelen.

4. Snack

Voor een gezonde snack rijstwafels kunt proberen, een taart gemaakt van tarwemeel glutenvrij, gesneden fruit, gestoomde groenten, amandelen of pecannoten. Het is niet raadzaam om snacks met kunstmatige zoetstoffen of verboden fruit hierboven te eten.

Om maximale voedingsresultaten te verkrijgen, moet onthouding voedsel hierboven een leidraad zijn en mag niet worden geschonden. Voor die dieetvariatie moeten variaties die kunnen worden overwogen voor ontbijt, lunch en diner rekening houden met de bovenstaande lijst van voedingsmiddelen die niet in het menu is opgenomen. En let nog steeds op de consistentie en discipline, zodat het dieetplan dat is gepland om goed te lopen

0 Response to "10 Uitdagingen van Bloedgroep Dieet O - Voedsel en dranken te vermijden"

Een reactie posten