How To Diet Mayo Simple Good and True to Sessions

Het hebben van een ideaal lichaam is een droom voor iedereen, vooral vrouwen. Veel vrouwen klagen over opgeblazen buik, hangende armen of grote dijen. Veel vrouwen die een verscheidenheid aan sporten beoefenen, voedsel houden op een dieet, een van hen met een dieet-mayo.

Dieet Mayo begrijpen


Wat is die dieetmayo? Dieetmayo is een dieetprogramma door geen eten of drinken met zout te consumeren. Deze mayo-dieetmethode zelf wordt genoemd kan binnen 13 dagen gewicht tot 7 kg tot 13 kg afvallen. Maar als binnen 13 dagen na het overtreden van de regels om geen zout te consumeren, dan is mislukt verklaard en moet herhalen vanaf het begin.

Waarom zoutbevattend voedsel of dranken vermijden? Omdat zout of natrium osmotische eigenschappen heeft of water absorbeert. Dus als in ons lichaam veel zout zit, zal het accumulatie van lichaamsvloeistoffen gebeuren. (Lees ook: Healthy Food For Diet)

How To Diet Mayo

Feitelijk zou dieet-mayo geen voedingsmiddelen of dranken moeten consumeren die zout en waterijs bevatten, dus vermenigvuldig groenten en fruit consumeren. Dit mayondieet is eenvoudig en eenvoudig, gewoon door ons dieet gedurende 13 dagen aan te passen.

1. Intentie
Intentie is cruciaal voor het succes van dit mayo-dieet. Waarvoor, we zullen voedsel eten dat geen zout bevat. Dit zal ongetwijfeld onze eetlust verstoren. Het eten zal flauw smaken. We hebben klein voedsel gekregen dat niet achterblijft en wiens naam zout is.

Als een gezegde gaat geen zout smaakt saai. Dieet naast de intentie moet ook mentaal sterk zijn en het lichaam, omdat het dieet dat we stellen het dieet is en voedsel dat niet op het dieet mag worden gegeten. Dus intentie is erg belangrijk voor het succes van het mayo-dieet.

Zonder een vaste intentie zou het erg moeilijk zijn om het succes van het mayo-dieet te realiseren, omdat het genoeg flippers bevat om te worden geannuleerd als je op dieet bent. Evenzo, andere diëten mayo manier van voeding is ook sterk afhankelijk van betrokkenheid. Na kekueh met intentie, zullen we leren hoe dieet mayo dieet is.

2. Dieet
Diet Mayo Day One

Ontbijt 's ochtends: het is raadzaam om een ??kopje koffie of thee te drinken met een extra 1 theelepel suiker plus een portie vers fruit zoals appels.
Lunch: met een portie salade met een extra 1/4 tonijnvlees, 2 vers in blokjes gesneden wortelen, 4 eetlepels mayonaise en 1 limoen geperst over de salade.
Diner: Het is aan te raden om nog een salade salade plus 1 plak tomaat, champignons en rode ui te eten.
Dieet Mayo Dag Twee

Ontbijt 's ochtends: is bij een kopje koffie of thee naast 1 theelepel suiker.
Lunch: aanbevolen door 2 stukjes kippeneieren te consumeren die gekookt of gekookt zijn plus spinazie en tomatengroenten.
Diner: met 100 gram biefstuk met sla en extra limoen bovenop.
Diet Mayo Third Day

Ontbijt: door 1 stuk vers brood te consumeren vergezeld van een kopje koffie of thee met 1 theelepel suiker.
Lunch: aanbevolen door het eten van 2 kippeneieren die zijn gekookt met 1 bosje verse spinazie in een tomaat 1 tomaat.
Diner: voor een derde dag mayona dieet hetzelfde als het dinermenu mayo tweede dag. 100 gram geroosterde biefstuk met sla en geperste citroen erop.
Het vierdaagse Mayodieet

Ontbijt: een kopje koffie of thee met een extra 1 theelepel kristalsuiker en 1 stuk wit brood.
Lunch: consumptie van 1 ei en wortels die kort gekookt zijn met een stuk cheddar kaas.
Diner: voldoende met een kom gekookte papaja en een glas magere melk zonder suiker.
Het vijfde dag Mayo Dieet

Ontbijt 's morgens: door een rauwe wortel van middelmatige grootte te consumeren, vervolgens in het geraspte en toegevoegde limoensap te spoelen.
Lunch: 120 gram kippenvlees dat is gestoomd met een beetje extra zoute saus.
Diner: consumeer 60 gram biefstuk plus sla en spinazie als aanvulling.
Dieet Mayo Dag Zes

Ontbijt: een kopje koffie of thee zonder suiker en 1 stuk gegrilde toast.
Lunch: 120 gram gestoomde kip met extra sla of spinazie-groenten.
Diner: 2 kippeneieren die zijn gekookt met extra rauwe wortelblokjes.
Het zevende dieet van de Mayodag


Ontbijt: drink een kopje koffie of thee en gebruik geen suiker.
Lunch: geroosterde biefstuk met salade en 1 vers fruit zoals banaan.
Diner: Het kan heel martelend zijn om je nachtelijke zevende-daagse mayo te eten, omdat je niets hoeft te eten of te drinken.
Dieet Mayo Dag Achtste

Ontbijt 's morgens: is om een ??kopje koffie of thee te consumeren met de toevoeging van voldoende suiker 1 theelepel alleen.
Lunch: eet met 2 eieren die eerst zijn gekookt en voeg vervolgens spinazie toe als aanvulling.
Diner: ververs 100 gram geroosterde biefstuk met limoensap er bovenop.
Het Mayo-dieet van de negende dag

Ontbijt 's ochtends: voeg eenvoudig 1 theelepel kristalsuiker toe aan een kopje koffie of thee zonder extra brood als aanvulling.
Lunch: consumptie van een biefstuk met extra sla en een vers fruit zoals sinaasappels.
Diner: 120 gram kippenvlees dat is gestoomd en ook een glas magere melk zonder suiker.
Dieet Mayo op dag 10

Ontbijt Ochtend: 1 stuk wit brood om een ??kopje koffie of thee te vergezellen met 1sdt suiker.
Lunch: 2 eieren die eerst zijn gekookt met spinazie-groenten en vers fruit zoals appels of sinaasappels.
Diner: hergebruik geroosterde biefstuk met limoensap.
Dieet Mayo op dag 11

Ontbijt: drink een kopje koffie of thee met 1 theelepel suiker en u kunt ook 1 stuk gebrande toast gebruiken.
Lunch: door gestoomd kippenvlees te eten met een beetje boter zonder zout.
Diner: drink een glas magere, ongezoete melk met een snack van papaja of bananenfruit.
Dieet Mayo op dag 12

Ontbijt 's ochtends: consumeer 1 stuk vers brood vergezeld van een kopje koffie of thee waaraan 1 theelepel kristalsuiker is toegevoegd.
Lunch: 1 verse wortel en 1 ei dat kort gekookt is met geraspte kaas.
Diner: door het eten van geroosterde biefstuk en sla.
Dieet Mayo op dag 13

Ontbijt 's ochtends: door een kopje koffie of thee te drinken zonder suiker en 1 stuk vers gebakken brood.
Lunch: Het is raadzaam om kippenvlees te consumeren dat in de vorige gestoomde was met extra citroen die is geperst.
Diner: eet verse, middelgrote, verse wortelen en gekookte eieren.
Dingen om op te letten tijdens het doen van het Mayo dieet

1. Vermijd eten (zware maaltijden of snacks) 's nachts

Diner vóór 18.00 uur. Het eten van zware maaltijden of snacks 's nachts heeft veel risico's:

Krijg gewicht drastisch. Omdat elk voedsel of tussendoortje een hoge calorische waarde heeft en wordt gebruikt voor de verhuizing. 'S Nachts in grote hoeveelheden eten en direct slapen kan leiden tot voedsel dat niet perfect in het lichaam wordt verteerd, waardoor obesitas of obesitas wordt veroorzaakt.
Diabetes is een gevorderde ziekte bij de opeenhoping van vet in het lichaam. Als de gewoonte om 's nachts te eten of te snacken niet wordt opgegeven, zal diabetes je aanvallen.
Het eten van zware maaltijden of zelfs snacks 's nachts veroorzaakt ook hartaanvallen. Dit komt omdat de ophoping van vet in het lichaam. Deze vetten verstoppen de leidingen naar het hart. Zodat bloedvaten hun werk niet goed kunnen doen.
Beïnvloedt slaappatronen en kwaliteit. Het voedsel dat we 's nachts eten bevat veel calorieën, dus dit zorgt ervoor dat je niet meteen in slaap valt. Dus eten 's nachts heeft grote invloed op het patroon en de kwaliteit van de slaap.
Maagzuur zal stijgen. Dit komt omdat we na het eten of snacken 's nachts zeker gaan liggen en dit zorgt ervoor dat maagzuur werkt en tot aan de keel. Het effect dat we 's morgens kunnen voelen, zal keel warm en ziek voelen. (Lees ook: gevaar voor extreme voeding)
2. Drinkwater Minimaal 8 glazen per dag

Voordelen van drinkwater ten minste 8 glazen per dag:

De prestaties van de hersenen nemen toe
Zorg voor gezonde lever en nieren
Versterk het immuunsysteem
Maak jeugdig
Afvallen
3. Gebruik Low Calorie Sugar

Gebruik in het mayo-dieet caloriearme suiker en vermijd ook te zoet drinken, vooral met kunstmatige zoetstoffen. Deze laagcalorische suiker is erg goed voor je lichaam, omdat het in staat is om de bloedsuikerspiegel in het lichaam en de lever in functie van zijn functie te houden.

4. Blijf een gezond dieet volgen na het einde van het Mayo-dieet

Na het einde van het dieet betekent mayo niet dat je zo goed kunt eten als je wilt. maar houd je aan een gezond dieet en vermijd veel voedsel dat suiker en zout bevat. Uitbreiden om groenten te eten zoals spinazie, broccoli, wortels, aardappelen, enzovoort. Vergeet ook niet dat de consumptie van vers fruit zoals meloen, papaja, appel, watermeloen, wijn, bananen en ander fruit goed is voor de gezondheid. Uw houding blijft dus ideaal zoals u wilt en uw Mayodieet gedurende 13 dagen is niet voor niets.

Te vermijden voedingsmiddelen bij Diet Mayo
gebakken
Fried is een van de meest populaire voedingsmiddelen uit de Indonesische samenleving. Omdat de gefrituurde zelf is erg goed voor snacks in de vrije tijd, maar past ook de prijs in de communautaire tas. De gefrituurde zelf is gemaakt van gezonde ingrediënten zoals tempeh, tofu, banaan, cassave. maar in het proces om het zelf te maken, wordt gefrituurd voedsel gekookt met olie. In de olie zelf is er een zeer hoge calorie. In 1 eetlepel frituurolie is er puur vet van 13,6 gram en 177 calorieën. Stel je voor hoeveel calorieën we kunnen gebruiken als we twee gebakken of meer consumeren. Fried veroorzaakt ook een hoog cholesterolgehalte. Dit komt omdat de olie voor frituren vele malen wordt gebruikt en zorgt voor de opeenhoping van transvetten die tot cholesterol leiden.

2. Witte rijst

Mensen zeggen dat Indonesië slechts een dag dat we geen witte rijst eten hetzelfde is dat we niet hebben gegeten, hoewel we veel snacks hebben gegeten. Een hoog koolhydraatgehalte in witte rijst wordt verwerkt in de menselijke spijsvertering en produceert suiker in het lichaam dat obesitas bij mensen veroorzaakt. Onze manier om witte rijst te vermijden die wordt vervangen door zoete aardappelen, aardappelen, tarwe, bruine rijst. Suikers afgeleid van koolhydraatvertering kunnen diabetesmilitus veroorzaken. Diabetesmilitie is een ziekte van diabetes of bloedsuikerziekte. (Lees ook: gevaar van dieet zonder rijst te eten)

3. Fastfood of junkfood

Veel mensen kiezen voor fast food of junk food omdat het snel opgediend wordt, lekker is en de prijs best betaalbaar is. Maar in deze fastfoods bevatten hoge niveaus van verzadigd vet. Dit fastfood of junkfood kan tot diabetes leiden omdat junkfood geen vezels bevat en de suikerniveaus in het lichaam verhoogd houdt. Junkfood leidt ook tot obesitas of obesitas. Omdat het gehalte aan suiker, zout of MSG zeer hoog is buiten de limiet van onze dosering. MSG in hoge doses kan ook schade aan de hersenen veroorzaken en aanleiding geven tot ontsteking van de lever.

4. Suiker

Suiker die zoet smaken, vond natuurlijk heel veel mensen leuk. Echter, als consumeren ook in grote hoeveelheden effecten zal veroorzaken die niet goed zijn voor het lichaam, zoals:

Obesitas of overgewicht
Destructieve tand
Ziekte of hoge bloeddruk
Vet op de buik
suikerziekte
Suiker leidt ook tot verslaving. Omdat het ervoor zorgt dat mensen gemakkelijk honger hebben en willen eten dat suiker bevat, dus obesitas is onvermijdelijk. Om overmatige consumptie van suiker te voorkomen door het controleren van de inhoud in eten of drinken om te kopen, zodat we kunnen kiezen welke voedingsmiddelen goed zijn voor de gezondheid van het lichaam zonder veel suiker te bevatten.

5. Vlees

In het vlees zelf is er een goed eiwit voor het lichaam. zijn functie is als een stofopbouwer en booster van het metabolisme in het lichaam. Overmatige consumptie van rood vlees kan ook het risico op darmkanker veroorzaken. Dit komt omdat rood vlees dat te gekookt of onvolgroeid is gekookt nitrosamine zal groeien, wat leidt tot de groei van laesies in de dikke darm. Velen consumeren rood vlees kunnen ook de ziekte van Alzheimer veroorzaken. De ziekte van Alzheimer is een aandoening van afwijkingen die worden gekenmerkt door een verminderd geheugen, het vermogen om te denken en te spreken, en gedragsveranderende patiënten worden agressiever. Dit komt omdat de hoeveelheid ijzer in rood vlees.



The Dangers of Mayo Diet
Het bleek dat naast de voordelen zijn zo groot dat gewicht 7 kg tot 13 kg binnen 13 dagen afvallen kan ik, mayo dieet ook een risico of gevaar heeft. Onder hen:

Verhoogde bloedsuikerspiegel
Verhoogde bloedsuikerspiegel bij mensen die een mayo-dieet ondergaan, veroorzaakt door veel dingen, zoals koffie drinken. cafeïne in koffie kan de suikerspiegel in het lichaam verhogen, dus is het raadzaam om een ??kop thee te drinken met een extra 1 theelepel kristalsuiker. Om te gaan met een verhoogde bloedsuikerspiegel wordt aanbevolen voor mensen die op dieet zijn mayo eten groenten en fruit.

2. Systeemprestaties Verminderd lichaam

Bij mensen die een dieet volgen, kan het mayo-systeem van lichamelijke prestaties worden verstoord, omdat het lichaam op één dag voldoende calorieën nodig heeft om de activiteit uit te voeren. Hoewel dit lichaam mogelijk maar weinig calorieën krijgt tijdens een mayo-dieet. Zodat het lichaam gemakkelijk zwak, moe, futloos, bleek en niet opgewonden wordt.

3. Nier schade

Dit mayo-dieet moedigt patiënten aan om veel eiwit te consumeren. Eiwitten in grote hoeveelheden kunnen de werking van de nieren verstoren en ernstig worden. Uitdroging is ook een oorzaak van ernstig nierfalen en chronisch nierfalen. Dit komt omdat er geen vocht door de nieren wordt opgenomen. Tekenen van een persoon die uitdroging van het hoofd ervaart, worden duizelig, zwak, mondgeur en urine worden gelig.

4. Constipatie

Constipatie is een veel voorkomende ziekte gekenmerkt door moeilijke stoelgang. Obstipatie is te wijten aan gebrek aan vezels in het lichaam, uitdroging of gebrek aan vocht, gebrek aan lichaamsbeweging en veranderingen in levensstijl of routines. Constipatie is erg martelend omdat we het vuil in het lichaam niet soepel kunnen verwijderen.

5. De geur van de mond

Slechte adem wordt vaak veroorzaakt door de opeenhoping van tanden, tong en tandvlees door bacteriën. Deze aandoening ontstaat door een gebrek aan speeksel in de mondholte. Dus als het dieetmayo minimaal 8 glazen water per dag moet drinken. Want als het gebrek aan vocht resulteert in een verminderde hoeveelheid speeksel. Als we speeksel missen, zullen de cellen in het lichaam sterven en dat is ook de oorzaak van de stank in de mond.

6. Toenemend cholesterol

Toenemende cholesterolwaarden in het lichaam veroorzaakt door de gewoonte om ongezond voedsel te eten. Zelden sporten kan ook de op gang komen van cholesterol in het lichaam. Voor rokers en drinkers zijn deze likeuren slecht voor de gezondheid, een ervan is ook de toename van het cholesterol in het lichaam. Verhoogde cholesterol wordt ook veroorzaakt door obesitas of obesitas vanwege vetophopingen in het lichaam.

Waarom Mayo-diëten beter zijn dan andere diëten
In grote lijnen, de Mayo Clinic dieet heeft twee programma patronen, te weten "ELIMINATE slechte gewoontes 5 (Bad Habits) en via de gewoonte (goede gewoonten)". Dieet Mayo is een manier om gewicht te verliezen is ten zeerste aanbevolen.

5 slechte gewoonten om te vertrekken:

Eet snacks, snacks of junkfood
Eet voedingsmiddelen die veel suiker bevatten
Eet met andere activiteiten, zoals tv kijken, gadgets spelen, boeken lezen of andere activiteiten die het eten kunnen verstoren
Eet voedingsmiddelen die veel vlees bevatten
Eet in een restaurant of langs een kraam
5 Goede gewoonten om geleefd te worden:

Verhoog de consumptie van groenten en fruit
Houd altijd een gezond, vezelrijk menu bij
Maak uzelf vertrouwd om noten of seraal te consumeren
Verhoog de consumptie van gezonde vetten
Minstens 30 minuten per dag trainen
Dieet Mayo in Amerika

Hoe te eten Mayo is erg geïnteresseerd in het opnemen in Amerika. Dindonesia past het dieet van dieetmayo toe zonder ijswater te drinken en geen voedsel te consumeren dat zout bevat. Deze diëten doen dalan 13 dagen en als je de regels te breken in de mayo dieet dan moet je er niet in geslaagd om het dieet mayo doen en hebben om opnieuw te beginnen of de eerste dag. Maar volgens de Mayo Clinic slechts twee programma patronen van toepassing "te elimineren de gewoonte 5 Burk en uit te voeren 5 goede gewoonten" dan in een week gewicht van een persoon zal worden verminderd.

Eigenlijk in gidsen Mayo Clinic is er geen verbod op levensmiddelen die zout menghaindari, maar als gevolg van de Indonesische samenleving en niet alleen vertrouwen op het internet te vragen de zaak aan de diëtist dan populerlah stijl mayo dieetvoeding zonder gebruik van zout.

Dieet Mayo Asli in Indonesië

Maar hoewel de mayo dieet geleiding tussen wat bekend staat als de originele Indonesische samenleving is heel anders en zelfs perverse, maar de mayo-stijl dieet Indonesische samenleving hebben geen effect ook. Waarom gebeurde dit? Omdat het grootste deel van het menselijk lichaam uit water bestaat. Dus als we de zoutinname in ons lichaam verminderen, zal het lichaamsgewicht afnemen. Het zout is osmose of absorbeert de vloeistof. Dus binnen 13 dagen is het verloren in het lichaam alleen het watergehalte alleen, vet in het lichaam blijft.

Dus zal het lichaam veel vocht verliezen, dus dieet-stijl mayon Indonesische samenleving is veel risico te wijten aan een gebrek aan rol in vloeistoffen van het lichaam. Zoals slap, moe, gebrek aan opwinding, slechte adem, constipatie en anderen. Dit dieet belooft ook dat het gewicht in 13 dagen zal dalen met ongeveer 7 kg tot 13 kg, dit dieet wordt in één keer voor de lust bekeken. Zo kan-kan na een dieet dat mayo zeer bewaakt het maakt ons na het programma als wraak door het eten van voedsel zo veel wordt gebeëindigd.

Dus het mayo-dieet is zeer effectief om af te vallen. Achter de effectiviteit van mayo-dieet zitten ook gevaren zoals de stijging van de bloedsuikerspiegel. Dus houd het dieet met de juiste begeleiding.

0 Response to "How To Diet Mayo Simple Good and True to Sessions"

Een reactie posten