Yoga Beweging om te krimpen, 7 zeer gezonde manieren

De beweging van yoga als een manier om gezond te leven is over de hele wereld bekend. Onder de yogabewegingen om de dijen te verkleinen. Grote dijen hebben, want iedereen zal zich niet op zijn gemak voelen. Bovendien, voor vrouwen die er mooi uit moeten zien.

Yoga beweging kan een effectieve manier zijn om je dijen te verkleinen. Niet moeilijk om yoga te doen. Het enige dat nodig is, is consistentie. Dat wil zeggen, je moet ijverig zijn in het doen van yoga in overeenstemming met de doelen die je wilt.

Een daarvan is de yogabeweging om de dijen en kuiten te verkleinen. Voor iedereen, vooral vrouwen, met een grote dijvorm is het niet comfortabel. Bovendien kan het interfereren met dagelijkse activiteiten en ook ongezond zijn.

Vooral naast het hebben van grote dijen, heb je ook een grote buik en grote heupen. Het voelt alsof je snel alle problemen kunt oplossen die je ongemakkelijk maken en gemakkelijk ziek worden.

Hoe de andere dij te verkleinen, is door middel van cardio-oefeningen. Er zijn ten minste 15 cardio-sporten die je kunt uitvoeren om je dijen en kuiten te verkleinen.

Lijst van yoga beweegt om de dijen te verminderen


Er zijn minstens 10 yogabewegingen om je dijen te verkleinen. Je kunt deze yogabeweging overal uitvoeren. Thuis, op het werk, in een sportschool of elders.

Je kunt ook een yogagroep vormen in je woongebied, op het werk, op het werk of elders. Thuis alleen yoga doen kan echter ook.

Ja, alles is er plus minusnya. Kies gewoon op basis van uw wensen. Het belangrijkste is dat u ijverig moet zijn in het doen van yogaoefeningen, zodat u met succes uw grote dijen kunt verkleinen.

Meestal is het handhaven van die consistentie moeilijk. Velen komen voor, nadat de sport een maand en twee maanden loopt, lange tijd de geest van sommige deelnemers afnam. Uiteindelijk is de yoga fitnessclub uit elkaar gegaan.

Dit moet ik benadrukken omdat het belangrijkste obstakel om te oefenen of te oefenen, ongeacht de vorm, inconsistentie is. Gezond leven moet consistent zijn.

Hier zijn 7 soorten yogabewegingen om de dijen te verkleinen. De soorten yoga die hier worden gepresenteerd, zijn het gemakkelijkst te kiezen. Niets zwaar, veel minder gevaarlijk. Alles is gemakkelijk en veilig.

De 7 manieren om de dijen te verkleinen zijn:

1. Yoga Padahastasana Beweging, Veel Vetten Verbranden

yogabeweging om de dijen te verkleinen


Deze yogabeweging kan veel vet in je lichaam verbranden. Of het nu in de dijen, de buik, de kuiten of andere lichaamsdelen is. Bovendien stelt deze yogabeweging je ook in staat je beter te concentreren en de toevoer van zuurstof naar de hersenen te vergemakkelijken. Het vermogen van de hersenen neemt toe.

Deze yogabeweging is heel gemakkelijk. Iedereen kan het doen.

Ten eerste sta je rechtop en til je je handen op terwijl je inademt. Laat na een tijdje beide handen zakken en strek het uit tot het de tenen raakt. Natuurlijk moet je lichaam worden geknuffeld.

Ongeveer 1 minuut sta je weer rechtop met beide handen omhoog geheven als een vroege beweging. Ja, dit is een herhalingsbeweging. Je kunt deze yogabeweging meerdere keren herhalen. Gemakkelijk toch ??

2. Beweging van Baddhakonasana Yoga
Deze yogabeweging kan worden gedaan als een manier om de dijen, buik en kuit te verkleinen. Maar vergroot tegelijkertijd ook het uithoudingsvermogen van het lichaam, zodat u gezonder bent.

Hoe je deze yoga doet, zit je op de mat. Buig dan beide voeten en ontmoet beide voeten alsof je in kleermakerszit zit.

Houd beide grote tenen vast. Duw naar voren en spreid beide handen op de grond. De positie van het lichaam blijft recht, niet gebogen. Houd tussen 1 en 5 minuten vast.

Daarna sta je op en herhaal je dezelfde beweging vanaf het begin. Je zult gezond zijn en je dijen en maag kunnen verkleinen als deze yogabeweging je elke dag doet. Voer alle bewegingen uit met een ontspannen en kalme atmosfeer.

3. Naukasana-yogabeweging

yoga beweging

Deze yogabeweging kan de buikspieren, schouderspieren en benen, inclusief de dijen, aanspannen. De manier waarop je op een mat zit. Leg je lichaam met je benen en handen recht naar beneden.

Til vervolgens uw handen op en til uw hoofd, schouders en benen in een zittende positie totdat u beide benen en beide handen optilt. Houd 30 - 60 seconden vast en laat je gewoon zakken.
Deze yogabeweging is maximaal 5 keer.

4. Uttanpadasana-yogabewegingen

hoe de dijen te verkleinen

Yoga beweging is ook niet moeilijk. Je ligt op een mat. De voordelen van deze gymnastiek verkleinen de maag en benen, inclusief de dijen. Deze gymnastiek is populair bij liefhebbers van gymnastiek.

Nadat je met beide handen recht op de mat ligt, til je beide benen recht omhoog. Laat een minuut staan, dan de voeten lager. Herhaal deze yogabeweging tot 5 keer.

5. Vrksasana-yogabeweging

hoe de maag te verkleinen

Je kunt ook de spieren van de dijen en spieren van het lichaam aanspannen, zodat je direct bij de maag en het gezonde lichaam kunt verschijnen. De truc, je staat rechtop en tilt een been op.

Bevestig de verhoogde voet aan het bovenste deel van de knie. Bind tegelijkertijd de twee handen voor je borst. Houd een paar momenten vast en til vervolgens je opgeheven voet op.

Lees ook: 11 Minimaliseren van maagverlammende vrouwen snel
Draai nu de andere voet. Herhaal de beweging verschillende keren zodat de yogabeweging om je dijen te laten krimpen een succes is.

6. Paschimottanasa-yogabeweging


tips voor het inkrimpen van de dijen

Deze beweging is ook gemakkelijk te doen door iedereen. Beweging was gemakkelijk. Begin met het zitten op de mat met de positie van beide voeten die naar voren steken.

Adem in, kneed je maag en laat je hoofd zakken tot je de knie kust. Ondertussen houden beide handen de tenen vast. Herhaal de bewegingen tot 5 - 10 keer. Je zult gezond zijn.

7. Sumo Squat-beweging, zijbeen, enz.
Je kunt ook de dij inkrimpen met de beweging Sumo Squat, Side Leg, Lunges Knee Hops, Bridge, Tip Toe Squat, etc. Naast het aanspannen of inkrimpen van de dijen, kunnen sommige oefeningen in deze video ook de buik en de billen doen krimpen.

Er zijn eigenlijk nog steeds enkele yogabewegingen die je kunt doen om de dijen te verkleinen of andere organen te verminderen, zoals de maag krimpen, de billen krimpen, en anderen. Maar met het bovenstaande voorbeeld kunt u het eerst proberen. Moge je met succes de dijen en andere belangrijke tubale organen krimpen en je kunt er mooi en gezond uitzien.

0 Response to "Yoga Beweging om te krimpen, 7 zeer gezonde manieren"

Een reactie posten