Hoe dijen te krimpen in 3 dagen, eenvoudig of moeilijk?

VEEL manieren om de bovenbenen te verkleinen. Bijvoorbeeld, hoe de dijen te verkleinen in 3 dagen, in 1 week, etc. Heb een grote dij voor de meeste mensen, vooral vrouwen, is niet comfortabel. Bovendien, voor carrièrevrouwen die er altijd slank en mooi uit willen zien.

Daarom moet je de dijen inkrimpen. Zo kun je alleen oefenen of oefenen, oefenen via de sportschool, dieet tegen bepaald voedsel, enz. Of neem medicijnen, hetzij farmaceutische medicijnen of kruidenremedies.

Hoe dijen te krimpen in 3 dagen, eenvoudig of moeilijk?


Niet een paar vrouwen die bereid zijn om diep te besteden om slank en mooi te lijken met een ideale dij. Ja, er zijn tips om de dijen te verkleinen die gemakkelijk kunnen worden gedaan en er is ook een lange tijd.

Waarom? Wat veroorzaakt de inspanning om de dijen te laten krimpen duurt lang? Is er een manier om sneller te krimpen, bijvoorbeeld 3 dagen? Hoe kun je de dij gemakkelijk laten krimpen?

6 Oorzaken van dikke dijen, u moet zich ervan bewust zijn
hoe de dijen in 3 dagen te verkleinen

vrouwen met grote dijen en heupen

Voordat je bepaalt hoe je je bovenbenen in 3 dagen zou verkleinen, moet je eerst weten wat je groot maakt. Anders omdat het een ongelijke aanpak vereist voor alle grote dijhouders.

Dus, je moet eerst weten wat de oorzaak is van het optreden van een grote dij op jezelf. Selecteer daarna hoe je de dij met de rechterkant verkleint.

1. Grote dijen door lichaamsvorm
Soms grote dijen omdat de lichaamsvorm ook groot is, zoals te zien is op de foto hierboven. Dus een groot lichaam maakt automatisch ook de dijen, heupen en billen groot. Het inkrimpen van dergelijke dijen is natuurlijk niet eenvoudig. Je moet de juiste weg kiezen.

Bijvoorbeeld trainen met een loopband, fietsen of dansen. Deze 3 sporten of oefeningen kunnen de benen en dijspieren exploiteren. Deze tips zullen je dijen steviger maken.

2. Dijen als gevolg van erfelijkheid
Iemand met een grote dij is zeer waarschijnlijk dat de nakomelingen ook grote dijen zullen hebben. Of het zijn zoon, kleinzoon of iets anders is. Grote dijen zoals die grote dijen door genetische factoren.

3. Grote dijen door oestrogeenhormoon
Grote dijen kunnen ook voorkomen door het hormoon oestrogeen. Naast de dijen kan dit hormoon ook uw billen en heupen groot maken. Oestrogeenhormonen zorgen ervoor dat de drie delen van het lichaam een ??plaats zijn van nesterend vet.

Natuurlijk mag u geen voedingsmiddelen eten met veel vet. Kies in plaats daarvan voor vetarm en vezelrijk voedsel. Dit is hoe de dij te verkleinen op basis van de oorzaak.

4. Veel vetten maken dikke dijen
Je moet ijverig zijn in het oefenen of oefenen om het vet op je dijen te eroderen. Ja, ijverige training is noodzakelijk omdat het een effectieve manier is om vet te verbranden.

Welnu, vetverbranding in de dijen vindt plaats na vetverbranding op andere locaties. Dus je kunt niet meteen oefenen om je dijen te verkleinen. Maar het verbranden van vet begint bij andere lichaamsdelen. Ja, je moet geduldig zijn en de juiste stappen volgen.

Lees ook: 17 Hoe u uw kalveren kunt verminderen, zodat u er aantrekkelijk uit kunt zien
5. Te veel zitten, gebrek aan sport
Te veel zitten kan ook grote dijen veroorzaken. Bovendien, plus nooit oefenen. Vet zal zich van dag tot dag blijven verzamelen. Als je dit hebt, is het niet gemakkelijk om de bovenbenen te verkleinen. Het kost veel moeite.

De oplossing, elke twee uur sta je ongeveer 1-2 minuten op van de stoel en de weg heen en weer. Dit kan de mogelijkheid van vetophoping voorkomen. Of, altijd brandend vet.

6. Eet veel hoog cholesterol voedsel
Te vaak eten van voedingsmiddelen die een hoog cholesterolgehalte bevatten, kan ook grote dijen veroorzaken. Voedselfriet, hamburgers, ingeblikt voedsel, instantnoedels en verschillende gefrituurde voedingsmiddelen zijn voedingsmiddelen met een hoog cholesterolgehalte.

Het krimpen van zo'n grote dij is eenvoudig. Weg, ja vermijd voedingsmiddelen met een hoog cholesterolgehalte. Langzamerhand zullen je dijen slank zijn. Lezen: Wees voorzichtig, 32 voedingsmiddelen bevatten hoog cholesterol.

Hoe te krimpen dijen in 3 dagen, hoe te doen?
Veel manieren om de dijen te verkleinen in 3 dagen die je kunt doen. Onder andere om te sporten, vermijd voedsel dat vetophopingen in de dijen veroorzaakt, zoals voedingsmiddelen die veel cholesterol bevatten, drink veel water en vermijd te veel zitten.

Sommige sporten kun je doen om de dijen te verkleinen. Doe het geleidelijk. Hoe langer je zult genieten van deze sport omdat je gezonder bent met maag, dij, kalf en andere slank kan zijn. Lezen: 6 Lichte sporten om dijen en kuiten te verminderen.

jogging

1. Hoe dijen te verkleinen met Jogging
Joggen kun je doen met een korte wandeling of hardlopen. Kan 's morgens of' s avonds worden gedaan. Joggen kan veel vet in de dijen en kuiten verbranden. Als je een routine uitvoert, kun je de dijen krimpen.

Niet zwaar joggen, maar effectief voor de gezondheid. Hart was zo gezond. Bestrijd een gevoel van luie oefening.

2. Tips Krimp van de dijen met Sit Up
Sit-ups zijn ook lichte oefeningen. Je kunt het altijd en overal doen. Manier, u ligt met uw gezicht naar beneden en tilt het lichaam op met het vasthouden van beide handen. Nadat het lichaam is opgeheven, laat je het weer zakken. Herhaal meerdere keren. Hoe langer je oefent, hoe comfortabeler en gezonder je zult zijn. Je kunt met succes de dijen inkrimpen.

3. Springtouwsporten
Springtouw kan ook kiezen. De truc is gemakkelijk en goedkoop, maar effectief om de dij of het kalf te verkleinen. Iedereen kan springtouw spelen. Het is alleen dat, als je gewend bent om comfortabel en erg gezond te zijn. Je zult ook effectief zijn om veel vet en calorieën in de dijen te verbranden. Doe het regelmatig, minstens een week vier keer.

3. Fietsen: gewone fiets, statische fiets of loopband
Fietsen kan worden gekozen als een manier om in 3 dagen te krimpen. Tijdens het fietsen werkt het voetpedaalpedaal zo dat hoe langer je dijen slanker worden. Stapel vet die je kunt verbranden.

U kunt gebruik maken van gewone fietsen of statische fietsen, dat wil zeggen fietsen zonder wielen. Of gebruik een loopband. Ja, het is aan jou.

Lezen: voer 7 yogabewegingen uit om de dijen te verminderen
Dat is enige oefening die je kunt doen om de dijen in 3 dagen te verkleinen. Als de resultaten binnen 3 dagen echter niet zijn behaald, ga dan verder in de volgende dagen.

Sport voor de gezondheid hoeft eigenlijk niet te worden beperkt door het aantal dagen. Bijvoorbeeld 1 dag, 3 dagen, 1 week, etc. Oefening moet echter gedurende het hele leven worden gedaan. Van kinderen, adolescenten, volwassenen tot ouderdom. Natuurlijk, doe dit volgens je fysieke mogelijkheden en je trainingsdoelen.

Echter, met een target van 1 dag, 3 dagen, 1 week enzovoort is ook goed als motivatie. Na een succesvolle dijbeeninspanning kan de trainingstijd worden verkort. Of sportdoelen worden omgeleid.

U kunt nieuwe doelen maken op basis van uw gezondheid. Bijvoorbeeld lichaamsbeweging om cholesterol te verlagen, hoge bloeddruk, gezond hart, diabetes te voorkomen, de taille te verkleinen, enzovoort. Om de taille te verkleinen, kunt u lezen: 4 manieren om de taille snel en veilig te verkleinen.

Evenzo werd een succesvol artikel gepresenteerd over hoe je je dijen in 3 dagen kunt krimpen. Kies de gemakkelijke manier, licht, zelfs goedkoop, maar de resultaten zijn geweldig. Je zult met succes de dijen inkrimpen.

0 Response to "Hoe dijen te krimpen in 3 dagen, eenvoudig of moeilijk?"

Een reactie posten