20 manieren om gezond en snel gezond te eten in 1 week

Hoe Natural Diet je kan helpen snel af te vallen en je lichaam zeker gezond te houden. Geen nieuw iets meer dieet ditelingga Indonesische samenleving. Ze gaan op een dieet voor een doel dat is om het ideale lichaamsgewicht te krijgen in overeenstemming met de verwachtingen. Vanwege een ongemakkelijk gevoel met verzakking van de maag, grote armen en dijen, maken mollige wangen ze erg gericht op een dieet.

Verschillende soorten diëten worden uitgevoerd door een persoon, variërend van een gewoon dieet tot buitengewoon of extreem. Begin met OCD-dieet, mayo-dieet, dieet met groenten en fruit, voeding met water, tot het dieet zonder rijst te eten (Lees ook: How To Diet With Lime). In aanvulling op die manier vele andere soorten diëten zonder één type voedsel te hoeven vermijden, het dieet op een natuurlijke manier.

Hoe om te eten met natuurlijk


1. Definieer het doel

Tragetkan vermindert uw lichaam realistisch. Wees niet te geobsedeerd om het ideale lichaamsgewicht met een korte tijd te krijgen. Stel dat u binnen een week target, dan moet uw gewicht 5kg lager zijn. Dit zorgt ervoor dat u uw dagelijkse inname sterk onder controle houdt. Maar wat gebeurt er als uw streefgewicht niet behaald wordt? Je zult gefrustreerd en gefrustreerd zijn omdat je het gevoel hebt dat je niet op dieet bent. Daar zul je een hekel aan hebben en zoveel mogelijk voedsel eten als wraak op het dieet. Dus richt je gewichtsverlies rationeel. Doe een redelijk dieet maar krijg bevredigende resultaten. Richt je ook op je slechte gewoonten. Meestal eet je graag snacks, begin nu met het nuttigen van snacks en vervang deze elke dag door vers fruit te eten. (Lees ook: How To Diet with Lemon Fruit)

2. Optimistisch voor mager

Naast het doelgewichtsverliespercentage, moet u ook goed opletten om het lichaam te behandelen. Dus je zult serieus op dieet gaan. Maar als je lippen dun zeggen, maar je geest nog steeds goed voedsel en angst voor honger bedenkt tijdens een dieet, dan zal je dieet onmiddellijk falen. Dus begin te denken voor dun, zodat je eetpatroon zal genieten van geleefd voelen.

3. Sport

In moderne tijden zoals deze veel mensen die liever op een motor of auto rijden om te reizen. Dus ze vertrouwen gewoon op machines zonder hun voeten te gebruiken. Hoewel de sport begint met de gewoonte om te lopen. Je kunt ongeveer 30 minuten per dag op regelmatige basis oefenen. Begin met warme handen, voeten en hoofd. kan vervolgens worden voortgezet met joggen, sit-ups of push-ups. Deze sportactiviteiten kunnen, indien regelmatig gedaan, u helpen bij het afvallen. Naast het verliezen van gewicht met lichaamsbeweging kun je ook voorkomen dat een hoog cholesterolgehalte, stress, de prestaties van de hersenen en het lichaam er frisser uitzien. Begin dus vanaf nu om dagelijks 30 minuten per dag te oefenen. (Lees ook: Hoe kan ik zonder sport sporten in een week)

4. Verhoog drinkwater

Water in het lichaam speelt een zeer belangrijke rol, zoals:

Elimineert uitdroging
stofwisseling van het lichaam
verbetering van de nierprestaties
ontdoen van gifstoffen die via de urine in het lichaam terechtkomen
waardoor de huid er zacht en helder uitziet
verlicht hoofdpijn
Voorkom constipatie
helpt de hersenprestaties te verbeteren
Naast de bovengenoemde voordelen is een van de voordelen die vaak wordt gezocht, water, die u kan helpen gewicht te verliezen. Elke keer als je honger hebt, probeer te schudden door twee glazen water te drinken, dan is je maag vol met water en is je honger opgelost. Om zoveel mogelijk water te krijgen, drink je 8 glazen water per dag. (Lees ook: Hoe kan je met water dieet)

5. Eet Pistachio Nuts

Waarom zouden pistachenoten? Dit komt omdat pistachenootjes genoeg vet en calorieën bevatten voor de behoeften van het lichaam. Maar het vet in deze pistachenoten is gemakkelijk oplosbaar in water en zal uw gewicht dus niet verhogen. Deze noot kan niet alleen afvallen, maar ook kanker voorkomen, de gezondheid van het hart behouden, het zenuwstelsel beschermen, het risico op diabetes verminderen en de gezondheid van het oog behouden. Deze bonen groeien op in Iran, Turkmenistan, West-Azerbeidzjan. Deze pistachenoten bevatten ook veel eiwitten vergelijkbaar met andere soorten noten.

6. Consumeer rijk vezelrijk voedsel

Vezel is een zeer belangrijke functie voor het lichaam, onder andere:

Helpt het ontgiftingsproces in het lichaam
Helpt om gewicht te verliezen
Verlaagt hoog cholesterolgehalte
Het spijsverteringskanaal schoonmaken
Beschermt het lichaam tegen darmaandoeningen
het vermijden van vetafzetting in bloedvaten
Bloedsuiker regelen
Vertraagt ??de opname van glucose
Probeer deze vezelrijke voedingsmiddelen regelmatig te consumeren en ervaar de voordelen hierboven. Voorbeelden van voedingsmiddelen die vezels bevatten: erwten, avocado's, bananen, papaja, broccoli, kool, peren, maïs, bruine rijst. Door vezelrijk voedsel te consumeren, start je het spijsverteringsstelsel en help je om af te vallen.

7. Eet vaak maar weinig

De volgende natuurlijke manier om te eten is om te eten, maar nog steeds met een klein deel. Veel mensen denken dat overgewicht wordt veroorzaakt door te vaak eten. De rand van dit antwoord is onjuist, omdat mensen die dit grote en zeldzame deel opeten nieuwe problemen veroorzaken. Mensen die kleine porties eten, maar vaak laten denken dat ze voedzaam voedsel consumeren. Mensen die in grote porties eten, hebben de neiging om te eten en het lichaam dik te maken. Dus als je het deel van elke maaltijd die je eet niet kunt verminderen, eet dan een deel van je eten er herhaaldelijk op. U kunt dus het aantal sebrapa calorieën dat in het lichaam komt meten. (Lees ook: Healthy Food For Diet)

8. Consumeer voedingsmiddelen die vet kunnen verbranden

Vet zelf is ook een belangrijk onderdeel in het lichaam, de vetverbranding regelt de lichaamstemperatuur, de grootste energievoorziening in het lichaam, andere schuilplaatsen voor organen, en regelt de galprestatie. Maar als u voedsel consumeert dat te veel vet heeft gedronken, kan het uw lichaamsgewicht verhogen. Voorbeelden van groenten die vet in het lichaam kunnen verbranden, zoals spinazie, broccoli, wortels, bonen, asperges, paprika's en noten. Brokilo bevat vitamine A, riboplavine, vitamine B6 die de vetverbranding en calorieën in het lichaam sneller kan verhogen. Fruit kan ook snel vet in het lichaam verbranden, zoals avocado's, kokosnoten, ananas, komkommers, bananen en appels. Papaya fruit bevat water, vitamine C, vezels en weinig vet. Dus je kunt papaya fruit consumeren om vetverbranding in het lichaam te versnellen en de spijsvertering soepel te laten verlopen.

9. Vervanging van gewone koolhydraten door complexe koolhydraten

Koolhydraten in het lichaam werken als:

Handhaaf het metabolisme van het lichaam
Vet oxidatieproces
De belangrijkste energie in het lichaam
Optimaliseer de eiwitprestaties
volledig effect hebben
Koolhydraten in het lichaam worden verwerkt tot suiker en kunnen overgewicht of obesitas veroorzaken als de consumptie te veel is. Koolhydraten die we vaak consumeren zijn rijst, suiker, meel, noedels, brood, pasta, maïs, cassave. Om daarmee het ideale gewicht te krijgen, vervangt u gewone koolhydraten door complexe koolhydraten. Complexe koolhydraten zijn koolhydraten waarvan de chemische structuur uit drie suikermoleculen bestaat. Omdat het molecuul complexer is, duurt het lang om te verteren. Deze complexe koolhydraten veroorzaken ook een langzamere stijging van glucose in het bloed. Voorbeelden van voedingsmiddelen die complexe koolhydraten bevatten, zoals bruine rijst, aardappelen, bananen, zoete aardappelen, avocado's en sojabonen. (Lees ook: gevaar van dieet zonder rijst te eten)


10. Verminder voedselverpakking

Voedselverpakking is erg goedkoop en gemakkelijk te verkrijgen. Een snack eten met een reden om de maag te blokkeren, maar dit is verkeerd. Omdat in de voedselverpakking schadelijke ingrediënten zitten zoals zout, MSG, suiker in hoge doses en ook conserveringsmiddelen voor levensmiddelen. Voedselverpakkingen bevatten ook geen vezels, maar bevatten vet. Dus om het ideale gewicht minder te krijgen om voedselverpakkingen te consumeren. Het is beter om ons eigen voedsel met verse ingrediënten te maken en de hoeveelheid zout, MSG en suiker die ons lichaam binnenkomt te meten. En vervang uw snack door vers fruit te consumeren. (Lees ook: Diet Mayo Diet)

11. Vermijd het etenstijd

Bij het ontbijt moeten we genoeg voedsel eten, want het voedsel dat we 's morgens eten wordt gebruikt voor activiteiten. Eet tijdens de lunch met een gematigd portie. En eet tijdens het avondeten met heel weinig portie. Indien nodig voer je geen rijst maar consumeer je alleen een appel. Door overmatig eten zullen mensen gemakkelijk slaperig worden en uiteindelijk in slaap vallen. Het avondeten kan onverteerd voedsel veroorzaken en leiden tot obesitas. Goed diner minder dan 6 uur.

12. Organiseer de inhoud van het voedsel in gerechten

Het regelen van de inhoud van voedsel in de schotel is erg belangrijk, dus je kunt inschatten hoeveel calorieën je lichaam binnenkomt. Je moet ook je originele bord in een kleinere plaat vervangen, zodat je niet te veel voedsel kunt nemen. Vul je half-medelijden met groene groenten, een kwart plaat met vlees of eiwit-bevattende voedsel, en een kwart meer gevuld met koolhydraten zoals witte rijst, bruine rijst, aardappelen of zoete aardappelen. Als je fruit wilt toevoegen, zoek dan naar vruchten die niet te zoet zijn zoals appels, avocado's of bananen.

13. Vermijd voedsel met een hoog suikergehalte

Het is ook erg belangrijk voor uw dieetproces. Vermijd het eten van voedingsmiddelen met een hoog suikergehalte. Door de tabel met voedingsstoffen in elk verpakt voedsel te lezen. Zo weet je hoeveel calorieën en suiker er in het eten zit. Het eten van voedsel dat overtollige suiker bevat, heeft veel risico's zoals diabetes, hoog cholesterolgehalte, verslaving om zoet te eten, zwaarlijvigheid, gaatjes en andere ziekten. Vermijd te frisdranken omdat in frisdranken zeer veel suiker zit.

14. Consumeer groenten en fruit

Groenten en fruit zijn zeer goed geconsumeerd wanneer u op dieet bent. Groenten en fruit bevatten vitamines en mineralen die goed zijn voor het lichaam, zoals de ontwikkeling van de ontwikkeling van mecegah-kankercellen. Alle soorten groenten en fruit zijn goed voor consumptie. Voordelen van het eten van groenten en fruit:

Het immuunsysteem in het lichaam neemt toe
Tanden en botten worden sterk en gezond
Verlaagt hoog cholesterolgehalte
Verlaging van de bloeddruk
Diabetes voorkomen
Voorkom hartaandoeningen
Je kunt groenten consumeren zoals spinazie, sla, wortels, bonen, broccoli, sledri, aubergines en ook fruit zoals appels, bananen, papaja, druiven, sinaasappelen en anderen. Of u kunt ook groente- en fruitsalades maken. Door het gesneden fruit, het gewenste fruit en het snijden van groenten. Roer fruit en groenten tot ze goed gemengd zijn in een kom.

15. Verminder vette voedingsmiddelen

In het dieet vermijden we vaak voedingsmiddelen die calorie- en vet zijn, maar je houdt van het eten. Als een voorbeeld, ben je dol op gefrituurd voedsel, maar je weet dat gefrituurd voedsel niet goed is voor de gezondheid en obesitas veroorzaakt. Maar je haat het eten niet automatisch en eet het niet meer op. Dit maakt je zelfs meer enthousiast om gefrituurd voedsel te consumeren. Probeer beter langzaam minder gefrituurd voedsel te eten. Door gefrituurd in kleine hoeveelheden te kopen. Gewoon dat je in een oogwenk 5 gefrituurd kunt uitgeven, nu teruggebracht tot 1 gefrituurde koers. Uiteindelijk zul je wennen aan het niet eten van gefrituurd voedsel. (Lees ook: gevaar voor extreme voeding)

16. Consumptie van groen kokoswater

Groen kokoswater bevat heel weinig vet, calorieën en suiker. Groene kokosnoot is geweldig om af te vallen. Bovendien worden veel andere voordelen verkregen door groen kokoswater te consumeren, zoals:

Neutraliseer rancune in het lichaam
Versterkers van energie in het lichaam
Bescherm moeder en foetus tegen ziekte
Zorg voor een goede gezondheid van het hart
De gezondheid van de nieren handhaven
Zorg voor een gezonde spijsvertering
Bescherm vrije radicalen
Je hoeft niet elke dag minimaal 3 keer per week groen kokoswater te consumeren, dan blijft je lichaam slank.

17. Consumeer eiwitrijk voedsel

Voedingsmiddelen die eiwitten bevatten, zijn vlees, vis, eieren, kaas, melk, sojabonen, tarwe, bonen, aardappelen, broccoli, enzovoort. Waarom consumeren voedingsmiddelen met eiwitten? Omdat proteïne een zeer belangrijke functie is in het lichaam, zijn naast het afvallen ook:

Als een energiebron
Vaste beschadigde cellen hersteld
De functie van DNA instellen
Helpt het lichaam te metaboliseren
Eiwitten zelf worden gevormd door koolstofmoleculen, waterstof, zuurstof, zwavel en fosfor. Fosfor in eiwitten dient als energiegever om het proces van vet- en zetmeelmetabolisme te versnellen. Dus het vet in het lichaam zal worden gemetaboliseerd door eiwitten. Eiwit geeft langer een vol gevoel.

18. Lach

Het blijkt dat lachen calorieën kan verbranden en afvallen. Lachen laat het hart sneller kloppen en de spieren werken actiever. Lachen gedurende 5- 10 minuten kan 10-40 calorieën verbranden. Lachen kan ook pijn verminderen, stress verlichten en bloedcirculatie. Lachen kan de bloedvaten verwijden, zodat de circulatie van zuurstof vanuit het hart naar het hele lichaam soepel verloopt. Maar houd rekening met het lachen zolang je niet alleen lacht.

19. Genoeg slaap

Adequate slaap kan het dieet van een persoon beïnvloeden. Ze gaan ervan uit dat door wakker te blijven het gewicht naar beneden gaat, maar in plaats daarvan door laat op te blijven, je honger zult lijden in het holst van de nacht. Of je drinkt een kop koffie om van de slaap af te komen, dat is het verkeerde. Cafeïne in koffie veroorzaakt hoge cholesterol, hoge bloeddruk, onvruchtbaarheid bij vrouwen en obesitas. Dus de kwaliteit van de slaap is erg belangrijk. Als u overdag minder dan 4 uur slaapt, verbruikt u de volgende dag veel calorieën.

20. Hoe te ademen

Dit wordt vaak onderschat. Ze begrijpen het niet, ademhalen kan ook de calorieën in het lichaam verlagen. De juiste manier van ademhalen en het verminderen van calorieën is door diafragmatische ademhaling. Hoe te ademen met het middenrif van het lichaam rechtop en haal een adem uit de neus en verwijder door de mond. Doe deze activiteit ongeveer 10 minuten en dan zullen uw calorieën snel verbranden. Zuurstof die het lichaam binnendringt, dient ook om het prestatiesysteem van de hersenen te verbeteren, de immuniteit te verhogen, de bloedcirculatie glad te maken, het hart te versterken, hoofdpijn of migraine te behandelen.

0 Response to "20 manieren om gezond en snel gezond te eten in 1 week"

Een reactie posten