3 manieren om Macaroni voor lekker en gemakkelijk eten te bereiden

Macaroni is een van de populairste soorten pasta naast spaghetti in Indonesië. Bijna alle pasta is gemaakt van dezelfde ingrediënten die bestaat uit een mengsel van tarwebloem, olijfolie, eieren en andere complementaire kruiden. Pasta werd een van de ingrediënten om te dienen als Italiaanse keuken die veel koolhydraten bevat. In Indonesië worden pasta of macaroni ook vaak voedselvervangende rijst voor voeding of koolhydraatbron voor voeding.

3 manieren om Macaroni voor lekker en gemakkelijk eten te bereiden


Sommige manieren Het strenge dieet vereist dat de daders vermijden rijst te consumeren als aanvulling op de dagelijkse koolhydraten. Naast macaroni, kiezen sommige mensen ook voor Dieet met Rijstmaïs of gebruiken de Voordelen Cilembu Ubi voor Dieet als een vervanging voor koolhydraten in rijst. Maar deze keer zullen we een aantal manieren geven om macaroni te koken voor een dieet dat je kunt proberen als vervanging van rijst zonder gewichtstoename.

1. Kip-macaroni en kerstomaatjes

Macaroni bevat al veel koolhydraten, dus we hoeven geen voedsel toe te voegen dat rijk is aan koolhydraten en maïs. U kunt Groenten voor dieet zoals Cherry Tomato Efficacy For Diet en andere bladgroenten kiezen als een mix van macaroni-gerechten. Hier is een makkelijke stap om macaroni van kip en tomaat te maken.

ingrediënten:

100 gram macaroni
100 gram kippenborst vlees
50 gram cherrytomaatjes
3 stukjes oregano bladeren
3 stukken basilicumblaadjes
Voldoende peperpoeder
Hoe te koken:

Ga het in blokjes gesneden kippenvlees en oregano en basilicumblaadjes in die in kokend water worden gesneden.
Voeg desgewenst een beetje olijfolie toe en wacht vervolgens 3 tot 4 minuten of totdat het kippenvlees wit wordt naar wit.
Als het rijp is grijp en afvoer.
Bak macaroni samen met de cherrytomaatjes die in twee delen zijn gesneden door ze te koken tot ze glimmen en voeg peperpoeder toe
Als het gaar is, verwijder en afvoer. Daarna mix met kippenvlees dat eerder gekookt is.
Macaroni kippenvlees klaar om te eten.
2. Gestoomde macaroni-eieren

Hoe macaroni te bereiden voor het volgende dieet is door te stomen. Het gestoomde voedselmenu voor voeding is ook erg gezond. Dat komt omdat het verwerken van voedsel door stomen ervoor zorgt dat voedingsstoffen in het voedsel niet verloren gaan na het kookproces. Naast gestoomde gerechten kun je ook een Boiled Food Diet met macaroni doen. Beide manieren van verwerking maken ook het dieetmenu zonder gezonde olie.

ingrediënten:

1 kippenei
Handvol gekookte bitterkoekjes
Een beetje peper
Een beetje zout
Cayenne (indien gewenst)
Kaas (indien gewenst)
Hoe te koken:

Klop de kippeneieren, zet gekookte macaroni, peper, zout, kaas en gesneden cayennepeper
Voeg de ingrediënten toe aan een hittebestendige container en stoom gedurende 10 minuten
De gestoomde macaroni-eieren zijn klaar om te serveren
3. Gestoomde aardappel gestoomde macaroni

Hoe macaroni te bereiden voor het volgende dieet is nog steeds gestoomd. Hier zijn de stappen en ingrediënten om gestoomde salicataka-macaroni gemakkelijk te maken.

ingrediënten:

200 gram of 1 gestoomde aardappel
100 gram gekookte macaroni
50 ml magere melk
1 ei
Peper naar smaak
Olijfolie
selderij
knoflook
ui
Hoe te koken:

Bak de knoflook en de bawng bombai die in dunne plakjes zijn gesneden met olijfolie tot ze verwelkt en geurig zijn
Doe vloeibare melk en wacht dan tot het kookt
Voeg de eieren toe en roer ze snel zodat de eieren niet stollen
Voer de gekookte aardappelen in en fijngemalen en roer tot het gemengd is
Ga gekookte bitterkoekjes en kleine selderij in.
Als alle ingrediënten al zijn gemengd, breng ze dan 20 minuten over in een hittebestendige en gestoomde container
Na die lift en serveren voor je dieet.
Dat zijn drie manieren om macaroni te bereiden die je als je dieet kunt proberen. Je kunt Macaroni consumeren als je lunchmenu.

0 Response to "3 manieren om Macaroni voor lekker en gemakkelijk eten te bereiden"

Een reactie posten