3 manieren dieet zonder het eten van witte rijst meest krachtige en veilig

Hoe te eten zonder te eten Rijst kan een van de keuzes van een goed dieet voor u zijn. Rijst is het hoofdvoedsel voor Aziatische mensen, vooral in Indonesië. Als een resultaat van de verwerking van rijst, bestaat 100 gram witte rijst uit calorieën zo veel als 129 cal, 0,28 gram vet, 27,9 gram koolhydraten en 2,66 gram eiwit. Als een belangrijke bron van koolhydraten op grote schaal worden geconsumeerd, wordt gewone rijst verwerkt tot een verscheidenheid aan gerechten en meestal gegeten voor drie keer per dag.

Hoe te eten zonder rijst te eten


Tegenwoordig, nu het gezondheidsbewustzijn toeneemt, vooral om het gewichtsverlies ideaal te houden, worden verschillende dieetprogramma's geïntroduceerd. Een van hen is een dieetprogramma zonder rijst te consumeren of toch rijst te consumeren, maar met een lagere dosis dan normaal. Dieet zonder rijst wordt gedaan door koolhydraatinname van rijst om te leiden naar andere voedselbronnen die koolhydraten bevatten. (Lees ook: Paleo Dieet)

Het principe van dieet zonder rijst is om de inname van carbohrdat te verminderen, zodat het lichaam op zoek gaat naar andere voedingsstoffen die in energie worden omgezet, bijvoorbeeld van de vetreserves in het lichaam om deze in energiebronnen te verwerken. Zeker het elimineren van de rol van koolhydraten in het lichaam kan niet worden gedaan, want het is verstandigst om de inname van het lichaam te verminderen en te beginnen te wennen aan het eten van koolhydraatmenu met een redelijke portie. Plan ook regelmatig lichaamsbeweging om een ??gezondere levensstijl te ondersteunen. (Lees ook: Hoe snel op dieet te gaan)

1. Rijst vervangen door andere koolhydraten
Voedingsmiddelen die koolhydraten bevatten, anders dan rijst, zijn er in overvloed. Om die reden zal geen enkel dieet saai zijn zonder rijst, omdat er nog steeds vele variaties in voedselbronnen zijn die in het dieet kunnen worden opgenomen. Probeer het voedsel elke dag te variëren en verschillende levensgezellen, om het optimale dieet te krijgen en niet te vals spelen. (Lees ook: Hoe natuurlijk eten)

Voedingsmiddelen zoals rijstvervangers zijn:

sago
maïs
cassave
Rode rijst
Zoete aardappelen
noten
Tarwebrood
gerst
appels
Groene groenten
oatmel
Berry Fruit
pasta
2. Maak een dieetmenu
De sleutel tot het dieet is discipline. Voor die dieet menu gemaakt tijdens de maand moet worden geïmplementeerd, zodat het gewicht snel kan dalen en voedingsstoffen worden gehandhaafd. Dieetmenu zonder rijst in een week: (Lees ook: Verbod dieet mayo)


Eerste dagmenu
Ontbijt: havermoutpap en een paar stukjes bes
Lunch: Kiplapjes en gehakte bonen / worteltjes
Diner: groene groentesalade en kaasschijfjes
Snack: amandel of granolaMenu
Dag twee
Ontbijt: een handvol gebrande tarwebroodjes en een boter / boter, een glas warme zoete thee
Lunch: Gado-gado
Diner: 250 gram biefstuk met aardappelpuree
Snack: schijfjes vers fruit en yoghurt
Derde dagmenu
Ontbijt: Ubi gekookt en een glas warme zoete thee
Lunch: bruine rijst en geroosterde kip
Diner: Pea Soup
Snack: Fruitpudding
Vierde dagmenu
Ontbijt: aardappelpuree
Lunch: Soto ayam en gekookte eieren
Diner: Cream Corn Soup
Snack: gekookte pinda's
Vijfde dagmenu
Ontbijt: bananenfruit
Lunch: groentesalade en gesneden stukken vlees
Diner: Pepes kip en tempeh stoofpot
Snack: magere melk
Zesde dagmenu
Ontbijt: Apple Fruit
Lunch: kippensoep en aardappelcake
Diner: Tim vis en gesneden gekookte worteltjes
Snack: fruitsalade en yoghurt
Het zevende-dagmenu
Ontbijt: Sandwich Tarwebrood en tonijn
Lunch: Asem en tempe bacem
Diner: Pasta
Snack: maïskolf
Voorbeelden van het bovenstaande menu kunnen worden gecombineerd en gevarieerd als een alternatief voor een gezond dieet en blijven heerlijk. Bij het verwerken om niet te veel olie te gebruiken, is het raadzaam om ze gebakken of gekookt te verwerken. Delen blijven ook in een redelijke hoeveelheid en niet overdreven. Toegestaan ??om snacks te consumeren maar gezond en caloriearm. (Lees ook: Hoe te eten met citroen)

3. Sporten
Oefening wordt ten zeerste aanbevolen om snel gewicht te verliezen. Want naast het werk om de conditie te behouden, ook om de voordelen van het dieetprogramma te helpen optimaliseren. Sporten die niet zwaar, licht genoeg maar regelmatig uitgevoerd moeten worden. Bijvoorbeeld, wandelen gedurende 15 minuten of klimmen / de trap af en anderen. (Lees ook: Hoe te eten met citroen)

Dieet zonder rijst wordt verondersteld om gewicht te verliezen tot 2 pond per week. Omdat koolhydraatelementen in rijst kunnen worden verminderd en vervangen door andere voedselbronnen. Bovendien kan de suikerinname in het bloed ook worden verminderd, dus goed voor diabetici. Om er zeker van te zijn dat dit dieetprogramma optimaal zal werken als het regelmatig kan worden gedaan. Voor het vroege begin van het dieet kan het zijn dat sommige mensen niet gewend zijn om zonder rijst te eten, maar uiteindelijk zullen wennen. Let vooral op de variaties van het menu dat zal worden gegeten.

Lees ook:

Hoe te eten zonder beweging
de gevaren van extreme diëten
de gevaren van dieet zonder rijst te eten
Naast rijst hebben gevaren voordelen
1. Als een bron van energie voor het lichaam

Koolhydraatgehalte in rijst zal als brandstof op het lichaam werken en het omzetten in energie die kan worden gebruikt voor de verhuizing. (Lees ook: De voordelen van kalk voor voeding)

2. Start het spijsverteringsstelsel

Witte rijst bevat veel vezels die kunnen helpen bij het oplossen van spijsverteringsproblemen zoals colitis of diarree. (Lees ook: Hoe koolhydraten dieet)

3. Handhaaf immuniteit

Witte rijst bevat mangaanmineralen die kunnen dienen om de immuniteit van het lichaam te versterken. (Lees ook: Verbod op bloedgroep A dieet)

4. Verminder het risico van hoge bloeddruk

Vanwege het gebrek aan natriumgehalte in witte rijst, is het dus vaak een dieet voor mensen met hypertensie. (Lees ook: Bloedgroep Dieet B)

5. Vergroot de spiergroei

Aminozuur in witte rijst kan helpen de spiermassagroei te vergroten. (Lees ook: Verbod op bloedgroep O-dieet)

Houd je gemoedstoestand in goede staat

Degenen die geen rijst eten, zijn vaak emotioneel en gemakkelijk boos, dit is waar, ondersteund door wat onderzoek. De oorzaak is dat koolhydraten in de rijst serotonine of verbindingen kunnen stimuleren die plezier in de hersenen kunnen veroorzaken. (Lees ook: Gezonde voeding voor voeding)

7. Zorg voor de huid

Met water doordrenkte rijst of stoom van rijst waarvan wordt aangenomen dat het de huid kan gladstrijken en de huid wit en gloeiend kan maken. Rijstmeel kan verschillende soorten huidziekten genezen. (Lees ook: Warm water voordelen voor het dieet)

8. Voorkom kanker

Onoplosbare vezels in bruine rijst kunnen het lichaam beschermen tegen kankercellen. (Lees ook: Bloedgroep Dieet O)

9. Voorkom cholesterol

Witte rijst bevat geen schadelijke stoffen zo veilig als een dieet met cholesterolverlagers. (Lees ook: AB bloedgroep dieet)

10. Zeer goed voor gezonde botten en tanden

Witte rijst bevat mineralen en calcium die de groei van botten en tanden kunnen ondersteunen. (Lees ook: Bloedgroep B-dieet)

Omdat zoveel voordelen van witte rijst, vaak How To Diet zonder rijst te eten, veel mensen die de gevaren negeren die kunnen worden veroorzaakt door het consumeren van overmatige hoeveelheden witte rijst. Een van hen is zeer snelle witte rijst verhoogt de bloedsuikerspiegel in het lichaam. Dus het is erg onveilig voor diabetici. Bovendien zal een overmatige koolhydraatinname van rijst de vetreserves verhogen. En zeer vatbaar voor het activeren van obesitas. Obesitas alleen kan een bron zijn van allerlei ziektes, zoals hartziekten, diabetes type 2, hypertensie, jicht, hoog cholesterol. Daarom worden koolhydraten in rijst vaak "stille moordenaar" genoemd. (Lees ook: Bloedgroep dieet a)

0 Response to "3 manieren dieet zonder het eten van witte rijst meest krachtige en veilig"

Een reactie posten