3 manieren om yoghurt te maken voor een gezond en gemakkelijk dieet

De meeste mensen beginnen nu de Strikte Dieetmanieren te verlaten die neigen om bijwerkingen voor gezondheid te hebben. Verschillende gevaarlijke eetgewoonten liggen ook op de loer als u een streng dieet volgt dat overdreven is. Omdat het nu verschillende manieren is Dieet Krachtig zonder bijwerkingen hebben de meeste mensen de voorkeur, inclusief de Indonesische samenleving om slank te worden. Een van de meest natuurlijke manieren van dieet is om bepaalde voedingsmiddelen te consumeren die het vermogen hebben om het lichaam slank te maken.

Sommige onderzoeken bewijzen nu ook dat goed voedsel je dieet kan helpen, zoals de voordelen van chocolade voor voeding, de werkzaamheid van melk voor voeding en de werkzaamheid van fruit voor voeding. Omdat het nu veel opkomende manieren zijn voor een heerlijk dieet, zoals How To Diet with Chocolate, How To Diet With Fruits en How To Diet With Yoghurt. Voor degenen onder u die geïnteresseerd zijn in yoghurt, zullen we u een recept geven of yoghurt bouten voor een gezond en gemakkelijk dieet natuurlijk.

Recepten Yoghurt maken


Niet alle yoghurt kan worden gebruikt voor een dieet. In de supermarkt ook niet veel mensen die yoghurt specifiek voor het dieet verkopen. Meestal is de prijs duurder dan gewone yoghurt.

Daarom zullen we onderzoeken hoe je speciale yoghurt voor het dieet kunt maken die je thuis kunt maken met eenvoudige ingrediënten, maar die je lichaam helpen af ??te slanken. Afgezien van bewezen afvallen, is zelfgemaakte yoghurt ook zekerder. Hier leest u hoe u yoghurt kunt maken voor uw dieet:

ingrediënten:

1 liter pure magere melk (geen smaak en probeer rechtstreeks bij koemelkboeren te kopen of gebruik geen verpakkingsmelk).
50 ml of 2 eetlepels yoghurtzaden (te koop bij de bakkerijwinkel)
Hoe te creëren:

Verwarm puur melk door een klein vuur te gebruiken om te voorkomen dat melk snel kookt. Omdat het bij het koken het risico op schade aan eiwitten in de melk verhoogt. Om melk niet te laten koken, moet u ook 30 minuten lang melk met een houten spatel blijven roeren.
Til de melk daarna op en zet hem af door hem naar een grotere bak te verplaatsen. Wacht tot de melk warm of niet heet aanvoelt.
Als je voelt dat het niet te warme of warme nagels zijn, dan kun je meteen de zaden van yoghurt in de melk doen.
Roer daarna tot yoghurtzaad gelijkmatig gemengd is met melk. Zorg er ook voor dat de spatel wordt gebruikt om in een steriele of volledig schone toestand te roeren. Als u niet zeker bent, kunt u een spatel met warm water nemen voordat u het als een sterilisatieproces gebruikt om te roeren.
Eenmaal gemengd, bewaar de melk met een mengsel van yoghurtzaden in een gesloten container. Gebruik daarna servetten of overlappingen om de buitenkant van de container te coaten om een ??donkere toestand te creëren.
Wacht tot 20-24 uur of totdat de gistingsbacteriën leven. Het teken van levende bacteriën is het uiterlijk van een geelachtige laag en een beetje dik boven het oppervlak van melk.
Roer dan met het steriele hulpmiddel zoals eerder
Als het dan klaar is om van yoghurt te genieten als je dieetvoeding.
Hoe yoghurt te maken voor een dieet kan ook wat stukjes vers fruit toevoegen, zoals mango of appel. Stukjes vers fruit die kunnen worden gemengd nadat de yoghurt klaar is voor consumptie of kant en klaar is gemaakt. Effectiviteit Apple For Diet is ook vrij veel. Een daarvan is dat het goede vezels bevat voor het spijsverteringsstelsel bij het opeten.

Verschillen Yoghurt Dieet

Zoals eerder al besproken, kan niet alle yoghurt als dieet worden gebruikt. Dat komt omdat de inhoud van elke yoghurt anders is. Dus je moet slim zijn om een ??goede yoghurt voor de deit te kiezen. Hier zijn enkele van de verschillende yoghurt die je moet kennen:

Hoewel bijna alle yoghurt een zure smaak heeft, maar niet alle yoghurt vetarm is. En voor degenen die op dieet zijn, moet vermeden worden om vet te consumeren. Het vet in yoghurt is afhankelijk van de gebruikte melk. Daarom moet yoghurt met een laag vetgehalte voor yoghurt worden gebruikt.
Als u iemand bent die op dieet is door yoghurt te consumeren, moet u letten op de informatie in de yoghurtverpakking die u koopt. Vooral de beschrijving van de smaak van yoghurt. Als er 'strawberry-yoghurt' wordt geschreven, wordt de yoghurt hoogstwaarschijnlijk toegevoegd aan aardbeien die goed zijn voor het dieet. maar als het 'aardbeiyoghurtsmaak' is, helpt het je om te voorkomen dat je yoghurt koopt, omdat de yoghurt alleen aan de smaak wordt toegevoegd in plaats van vers fruit.
Zelfs als u op dieet gaat door yoghurt te gebruiken, moet u ook rekening houden met de doses die dagelijks mogen worden gebruikt om yoghurt te consumeren. Op een dag consumeert u eenvoudig 200 - 400 ml yoghurt. Hoe je je eigen yoghurt maakt, is ook meer aan te bevelen dan yoghurtverpakkingen die je in de supermarkt hebt gekocht.
Dat is drie verschillende yoghurt die op de markt wordt verkocht en goed is voor voeding. U kunt de yoghurt volgen voor het bovenstaande dieet en enkele van de gele gistingsresultaten als starter behouden. Dus als je yoghurt opnieuw wilt legen, hoef je niet hoe je yoghurt van de grond af te krabbelen.

0 Response to "3 manieren om yoghurt te maken voor een gezond en gemakkelijk dieet"

Een reactie posten