7 De meest krachtige en veilige manier van Apple-dieet

How to Diet Fruit Appels worden één type dieet dat populair is. Apple is een soort fruit dat misschien wel het oudste fruit is dat door mensen wordt gekweekt en ontwikkeld. Apple zelf heeft lang een speciale positie ingenomen in de mythologie en religie, vooral in continentaal Europa.

Appels hebben echt een grote rol bij het in stand houden van de gezondheid. Dit blijkt uit het Engelse gezegde dat zegt: "een appel per dag, zal de artsen weghouden". Dit is een duidelijk bewijs dat appels effectief worden geacht voor het onderhouden en onderhouden van een gezond lichaam.

Hoe Apple Fruit dieet


Evenzo spelen appels een belangrijke rol bij het beheersen en reguleren van het gewicht door het reguleren van de voedingsstoffen van voedsel die we ontvangen of die tegenwoordig meer in de volksmond bekend staan ??als dieet. Waarom is dat? Omdat appels weinig calorieën bevatten en rijk zijn aan vitaminen en mineralen die uw lichaam helpen om een ??beter metabolisme te hebben. Appels zijn ook een tonicum voor het zenuwstelsel dat de spijsvertering bevordert en als een laxeermiddel werkt. Appels afhankelijk van de grootte hebben slechts ongeveer 80 tot 100 calorieën per vrucht.

Lees ook:

 Bloedgroep Dieet Een dieet
 Bloedgroep dieetbeperking B
 Bloedgroep Dieet Dieet O
Welnu, met zoveel voordelen in appels, is het Engelse spreekwoord in moderne tijden vervalst in "een appel per dag, zal de extra kilo's weghouden". Klopt dat? Volgens recent onderzoek op het gebied van voedselchemie is dit een feit dat kan worden bewezen omdat appels componenten bevatten die niet kunnen worden verteerd. Deze component helpt dan de ontwikkeling en groei van nuttige bacteriën in het spijsverteringsstelsel die rechtstreeks verband houden met gewichtsverlies. (Lees ook: Hoe koolhydraten dieet)

Hoe werkt dit? Kortom, als je appels eet, zijn er 2 componenten van appels die niet ontbinden in de spijsvertering, namelijk vezels en polyfenolen. Beide componenten in deze appel door verschillende stadia van de spijsvertering zonder te worden verteerd totdat ze door het proces van vergisting dat plaatsvindt in de dikke darm. In je dikke darm worden vezels en polyfenolen gefermenteerd en voeden dan de goede bacteriën die daar leven en helpen je lichaam om de populatie van schadelijke bacteriën in de dikke darm te verminderen.

Door het evenwicht van microben in de spijsvertering te herstellen, helpt het om het risico op zwaarlijvigheid te verminderen en tegelijkertijd te helpen een gevoel van verzadiging te krijgen en zo te voorkomen dat je te veel eet. (Lees ook: gevaar van dieet zonder rijst te eten). Dus we hebben hierboven gezien dat de appel zeer nuttig is om je te helpen gewicht te verliezen. Dan moet je je afvragen, wat is de manier om een ??dieet met appels uit te voeren?



1. Raadpleeg Arts

jij eerst voordat je begint aan een appeldieet. Uw arts zal het weten en aanbevelen of u dit dieet kunt uitvoeren. Dit is vooral belangrijk omdat het dieet bijwerkingen zoals vermoeidheid en voedingstekorten kan veroorzaken. Je moet niet vergeten om altijd gezond voedsel te eten en natuurlijk voedsel is altijd beter dan verpakt voedsel. (Lees ook: Hoe Diet Sugar)

2. Ken de voordelen van Apple

Enkele van de voordelen van appels die we moeten weten voordat we een appeldieet eten, zijn:

Verbeter de gezondheid van het hart
Afvallen
Voorkom beide soorten diabetes
Verhoog de levensverwachting
Handhaaf het spijsverteringsstelsel
Gezonde tanden
Het beheersen van suiker in het bloed
Lagere cholesterol
3. Selecteer Apple Type

Verschillende soorten appels zullen verschillende voedingsstoffen en gezondheidsvoordelen bieden. Voordat u een appeldieet begint, helpt het u om de beste appel te vinden om uw dieetritten maximaal te kunnen ondersteunen. Biologische appels zijn een appel die zonder gebruik van pesticiden en kunstmest wordt gekweekt, waardoor het de veiligste soort appel is om te eten. Andere appeltypen zoals Granny Smith, Liberty, Red Delicious, Honeycrisp en Braeburn zijn goede keuzes en bevatten veel voedingsstoffen. Maar er zijn sommige soorten appels zoals Golden Delicious die een hoog suikergehalte bevatten. (Lees ook: Hoe snel vasten)

4. Verminder het gedeelte van eten

Vergeet niet om te veel eten te vermijden voordat je een appel-dieet begint. Voordat je een appel-dieet begint, is het goed om het deel van de maaltijd langzaam te verminderen, vooral drie dagen voordat je begint met een appeldieet.

5. Focus Mind for Diet

Je dieet zal niet werken als je gemakkelijk in de verleiding komt om te snacken tijdens je dieet. Je moet sterke intenties en verlangens hebben. Richt je geest op je verlangen om gezond te leven en laat je niet gemakkelijk verleiden door ander voedsel. Als je het echt niet kunt helpen, dan kun je het afleiden door een appel te eten. (Lees ook: Low Calorie Diet Food)

6. White Water consumeren

Vergeet niet om minstens 2 liter water per dag te drinken om uw lichaam goed gehydrateerd te houden. Aangezien 70% van het menselijk lichaam bestaat uit vloeistoffen, zal water helpen de stofwisseling van het lichaam om soepel te blijven. Door water te drinken, zal ook uw lichaam zich van giftige stoffen ontdoen.

7. Sporten

Na al geregeld met goed dieet voor het succes van appel dieet, dan is het ding om te doen is uit te oefenen. Oefening is een zeer ondersteunende activiteit van een dieetprogramma. Je kunt lichte oefeningen doen zoals joggen, fietsen, yoga of andere sporten. Doe deze lichte oefening regelmatig minstens 3 keer per week. (Lees ook: How To Diet zonder sport)

Het Apple Fruit Die Menu
Hier zullen we manieren delen om dieet-appels goed en correct te maken, zodat je maximale voordelen kunt behalen. Elke manier? Laten we eens kijken hoe we appels 5 dagen als volgt kunnen appelen:


Dag 1

Ontbijt: 2 appels
Lunch: 1 appel
Diner: 3 appels
Je moet onthouden dat je op deze eerste dag alleen appels eet en geen ander voedsel eet. Het totale gewicht van de appels die je op deze dag eet, is ongeveer 1,5 kilo. Appels zijn rijk aan vitaminen, mineralen en voedingsvezels. Al deze voedingsstoffen zijn voedingsstoffen die het lichaam nodig om de niveaus van lichaamsvet, cardiovasculaire gezondheid te behouden en helpt bij het verbeteren functioneren van de hersenen en het voorkomen van verschillende ziekten zoals diabetes, Alzheimer en irritatie van het spijsverteringskanaal. (Lees ook: How To Diet De juiste GM)

Dag 2

Ontbijt: 1 appel en een glas pure melk of sojamelk
Lunch: 1 appel- en groentensalade met 2 middelgrote worteltjes en halve middelgrote bonen. Maak saladedressing van muntblaadjes, Dijon-mosterd, olijfolie, zout en peper
Diner: 2 appels
Op deze tweede dag kun je appels eten samen met een gezonde lunch van plantaardige major. Dit zal u helpen om de noodzakelijke voedingsstoffen uit groenten te tappen. Daarnaast, olijfolie is een gezonde vet bron is uitstekend en zal bijdragen tot het behoud van de sterkte van de celmembraan in het lichaam. (Lees ook: How To Diet Carbohydrates)

Dag 3

Ontbijt: 1 appel en 1 dop van een ontbijtgranen en roerei
Lunch: 1 appel en salade gemaakt van bonen, komkommers, tomaten, uien, munt, zout en peper
Middagmaaltijd: 1 kopje magere yoghurt
Diner: 1 appel en linzen bonensoep OR 1 appel en gerookte kalkoen vlees, wortelen en broccoli salade.
Vandaag is het moment waarop je eiwitrijk voedsel krijgt. Eiwit is een voedingsstof die helpt ons lichaam op te bouwen. Begin uw oogst met een goede eiwitbron zoals roerei. Gebruik kippeneieren. Bonen zijn ook rijk aan prtein en zullen je helpen om je langer vol te voelen. Yoghurt is de bron van goede bacteriën die je spijsvertering helpen. Eet voor het diner een eiwitbron en 1 appel. Omdat je al het eten van appels voor 2 dagen in een rij, kan je lichaam de energie voor de spijsvertering en stofwisseling ontbreken. Eet daarom niet te veel. (Lees ook: Bloedgroep Dieet O)

Dag 4

Ontbijt: 1 appel en smoothie van koolgroente
Lunch: 1 appel en groente digrill OF 1 appel en heldere groentesoep
Namiddagsnack: 1 schaal watermeloen OF 1 oranje fruit en 1 kopje groene thee of zwarte thee.
Diner: 1 appel en een smoothie van een mengsel van rode biet en selderij OF 1 appel en een salade van vegetarische sla.
Begin deze dag met het eten van appels en koolsoepie. Plantaardige kool helpt je om af te vallen en geeft je het gevoel dat je een langere tijd vol zit. Een vegetarische lunch van vandaag zal u helpen de voedingsstoffen te krijgen die uw lichaam nodig heeft van een verscheidenheid aan groenten, waaronder groene groenten en andere gekleurde groenten.

Groene thee en de zwarte is een aanbevolen drankje omdat het rijk is aan antioxidanten. Daarnaast wordt het ook aanbevolen om vruchtensap te drinken of fruit te eten. De antioxidant uit thee helpt je lichaam om alle giftige stoffen uit je lichaam te verwijderen. Sluit uw dag af met een vegetarisch diner dat u helpt uw ??lichaam te verteren. (Lees ook: Dieetvoedsel Combining Menu)

Dag 5

Ontbijt: 1 appel en 1 gekookt ei OF 1 appel en 1 flesje pompoensap
Lunch: 1 appel- en groentegrill OF 1 appel en heldere groentesoep
Namiddagsnack: 2 amandelen of 1 perzik en 1 kop groene thee en 1 koekje
Diner: 1 appel en gestoomde vis en asperges OF 1 appel en rode bonen en paprika's.
Op deze laatste dag mag je fruit, groenten, goede vetten, goede koolhydraten en eiwitten eten. Dit gecombineerde voedsel zal je lichaam helpen om te herstellen van het dieet met weinig calorieën dat je de afgelopen dagen hebt geleefd.

Lees ook:

AB Blood Type Diet
Bloedgroep Dieet B
Bloedgroep Dieet A
Onthoud altijd dat wanneer je de stadia volgt, je wilt dat je lichaam de stofwisseling doet. Om je lichaam te helpen metabolisme, vergeet niet om minstens 2 liter water per dag te drinken, zolang je dit appel dieet volgt.

Eenvoudig en eenvoudig is het niet? Dus houd je geest en probeer het appeldieet te volgen zoals we hierboven beschreven hebben. Veel geluk goed!

0 Response to "7 De meest krachtige en veilige manier van Apple-dieet"

Een reactie posten