6 Lichte maar effectieve sporten Minimaliseer uw dijen en kuiten

SPORTEN minimaliseren dijen en kuiten - een grote dij en kuit hebben is niet comfortabel. Je kunt onzeker, ongemakkelijk en ongemakkelijk worden. Bovendien worden dijen en grote kuiten vaak gebruikt als een kwestie van vriend-scherts. Hoewel een grap.

Natuurlijk moet je de twee delen van het lichaam onmiddellijk inkrimpen. Eén manier om te sporten. Je hoeft niet hard te oefenen. Je kunt lichte oefeningen kiezen maar kunt doen wat je wilt.

Als je bereid bent om deze dij en je kalf met veel opwinding en continuïteit te verkleinen, zul je erin slagen de ideale dijen en kuiten te hebben. Je zult geen spot met vrienden zijn.

6 Lichte maar effectieve sporten Minimaliseer uw dijen en kuiten


Het is niet nodig om een ??zware sport te kiezen. Kies gewoon een lichte oefening, maar doe het elke dag in zo weinig tijd als 30 minuten.

Bijvoorbeeld joggen aan de straatkant van het huis elke ochtend of elke middag. 'S Avonds kan als de dag geen tijd heeft. Het belangrijkste is om even te oefenen om de dij te laten krimpen en het kalf te verkleinen.

Niet alleen lukte het om de dijen en kuiten te verkleinen. Met elke dag matige lichaamsbeweging, zal je lichaam ook gezond zijn.

Oefening Verklein je dij en kalf, gemakkelijk, goedkoop maar effectief
De vraag is welke sport je moet doen? Hier zijn 6 soorten lichte sporten die u kunt kiezen. Naast licht hoeft deze sport ook niet te kosten. Ja, goedkope sport. Het belangrijkste is dat je krimpt dijen en kuiten minimaliseert.

oefening krimpt dijen en kuiten

1. Hardlopen en joggen
Niet nodig om snel te rennen. Rennen of joggen kun je kiezen om de dij te laten krimpen en de kuit te verkleinen. Kan elke ochtend of middag gedurende 30 - 40 minuten worden gedaan.

Als je nog niet bekend bent, doe het dan geleidelijk. Bijvoorbeeld 15 minuten geleden, dan verbeter je in de dagen die volgden. Als je echter 30-40 minuten direct klaar bent, ja, goed.

Hardlopen en joggen zullen veel vet in je dijen of kuiten verbranden. Laten we geesten toevoegen, je familieleden of buren, vrienden, etc. uitnodigen Laat het feestelijk zijn en je bent enthousiaster.

2. Sport Calfraises
Deze sport is niet alleen een manier om effectieve dijen te minimaliseren. Zijn bewegingen zullen echter ook in staat zijn om uw kuiten te verkleinen.

Hoe je het doet, sta je rechtop en voeten in een strakke staat. Til vervolgens het lichaam op met een iets verhoogde hiel.

Je kunt je tenen gebruiken als gewichtscentrum. Na een paar seconden laat je je voet naar de oorspronkelijke positie zakken. Herhaal vervolgens dezelfde beweging verschillende keren.

Je moet echter deze dijbenen tot 30 keer per dag gebruiken om de maximale resultaten te krijgen. Klaar ???

3. Springtouw
Springtouw kan ook worden geselecteerd als een manier om de kuit en dijen te verkleinen. Dit is heel eenvoudig. Zwaai je touw of mijn op en neer je benen.

Wanneer het touw onder de voet door gaat, moet de voet springen zodat het touw goed kan passeren en dan het touw door je rug.

Als je eraan gewend bent, zul je comfortabel zijn met deze sport. Je zult goed kunnen leven en je dijen of kuiten krimpen, terwijl je je gewicht verliest.
Herhaal dezelfde beweging tot 20 - 30 keer (rond).

4. Zwem dijen en kuiten af
Zwemmen is ook een goede en effectieve manier om de dijen en kuiten te verkleinen. Tijdens het zwemmen blijven de benen bewegen. Natuurlijk zal dit de dijen en kuiten gezonder maken, evenals de armen en alle andere spieren.

De beste manier is om 3 keer per week te zwemmen. Als je dat niet kunt, ja in combinatie met andere sporten zoals hierboven vermeld. Als je je eigen zwembad hebt, kun je natuurlijk beter je sport helpen.

5. Spring squats
Deze sport is bedoeld om de spieren te versterken, zodat je lichaam atletischer wordt. Dijen en kuiten worden ook slank. Ja, als ijverig spring squats, zul je in staat zijn om je dijen en kuiten te herstellen.

Hoe dan ook, je staat hoog met je benen open zo groot als je heupen. Steek dan uw hand op en plaats uw handpalmen achter uw oor.

Buig vervolgens beide knieën totdat de dijen parallel zijn met de vloer. Ga dan rechtop staan ??met het topje van de tenen langzaam omhoog.

Doe deze routine elke dag zodat je je dijen en kuiten snel kunt krimpen. Maar je moet springen squats correct en correct om maximale resultaten te bereiken.


6. Leg Circles atau Kaki Berputar
Ini juga cara mudah dan murah untuk mengecilkan paha dan betis. Caranya, Anda telentang di atas matras. Kedua tangan lurus ke bawah. Angkat kaki dengan posisi lutut ditekuk.

Selanjutnya, salah satu kaki naikkan lurus ke atas dan putar beberapa kali putaran. Setelah cukup, kaki turunkan dan ganti dengan kaki yang satunya.

Jadi, posisinya satu kaki diangkat ke atas dan satunya dalam posisi lutut ditekuk. Ulangi gerakan yang sama sampai Anda rasa cukup. Misalnya, 10 kali putaran, 15 putaram 20 putaran, dsb.

Ya, kira-kira berlatih selama 30 menit. Anda akan sehat dan sukses mengecilkan paha dan betis.

Baca Juga:
15 Olahraga Kardio untuk Mengecilkan Paha dan Betis
7 Gerakan Yoga untuk Mengecilkan Paha

Sebenarnya masih ada beberapa jenis olahraga yang bisa Anda lakukan untuk mengecilkan paha dan betis. Tetapi, olahraga yang disampaikan dalam artikel ini adalah olahraga yang mudah dilakukan dan murah biayanya, kecuali renang.

Anda tidak harus melakukan semua olahraga itu. Pilih mana yang cocok dan mudah. Yang terpenting Anda lakukan secara rutin atau terus menrus tiap hari. Sisihkan sedikit waktu Anda untuk hidup sehat. Olahraga atau senam ini bisa dilakukan pagi, sore atau malam.

0 Response to "6 Lichte maar effectieve sporten Minimaliseer uw dijen en kuiten"

Een reactie posten