6 Dieetgevaren zonder rijst en infectieziekten te eten

Naast het gevaar van extreme voeding, was dieet zonder rijst ook behoorlijk vreselijk voor de gezondheid van het lichaam. Gevaren Dieet Zonder eten Rijst moet de aandacht trekken van u die goed en gezond wil afvallen. Rijst is een bron van veel koolhydraten. Koolhydraten in het lichaam moeten het proces van verbranding van calorieën in energie helpen. Dit is wat het lichaam zo sterker maakt bij het doen van de activiteit. De meeste vrouwen die het ideale lichaam willen krijgen, consumeren meestal geen rijst.

In feite zal een dieet zonder rijst te eten dat niet correct wordt gedaan, de gezondheid van het lichaam in gevaar brengen en ziekten veroorzaken. Verminderde inname van koolhydraten kan schadelijk zijn voor de gezondheid. Limiet consumeren koolhydraten in plaats van ze te vermijden. Bij jonge mensen heeft dit dieet mogelijk geen invloed op de prestaties van het lichaam omdat het lichaam zich snel kan aanpassen. Maar de manier waarop dit dieet eigenlijk slecht is voor de gezondheid van het lichaam.

De ziekte die ontstaat omdat het geen koolhydraten consumeert


Hart en diabetes, Cholesterolspiegels kunnen toenemen als gevolg van gebrek aan koolhydraten en kunnen ertoe leiden dat u vatbaar bent voor hartaandoeningen en diabetes.
Depressie, Een van de voedingsstoffen in de hersenen is koolhydraten. De voordelen van voldoende koolhydraten zullen de geest kalm maken. Koolhydraatgebrek kan de geest ongemakkelijk maken en depressie veroorzaken.
Hypoglycemie, vanwege lage bloedsuikerspiegels als gevolg van onvoldoende koolhydraten om calorieverbranding te verwerken. Deze ziekte kan alle cirkels infecteren. Vroege symptomen van deze ziekte zijn natte huid, geïrriteerdheid, snelle hartslag, frequent zweten en snel hongerig.
Maramus, komt voor bij kinderen jonger dan 5 jaar. Kinderen ervaren vaak gezondheidsproblemen door een gebrek aan inname van koolhydraten.
Kwasiorkor, Deze ziekte komt voort uit verlies van calorieën. Iemand die deze ziekte heeft is gemarkeerd met haar, valt snel uit, slap, gerimpeld, uitgemergeld, snel ouder, hoewel de leeftijd jong is en het gezicht puffy en rond lijkt.

Maramus-kwasiorkor, deze ziekte valt in de categorie van ondervoedingsziekten. Door gebrek aan inname van koolhydraten en eiwitten. Resulterend in leveraandoeningen en verminderde eiwitabsorptie.
Het beste dieet zonder goed te eten

Rijst is het hoofdvoedsel van Indonesiërs. Binnen rijst bevat koolhydraten, water en vezels. Wanneer we overmatige rijst eten, zal de bloedsuikerspiegel snel in het lichaam stijgen en zal de bloedsuikerspiegel sneller dalen. Dus dat triggert de honger, door geen rijst te eten, dan verminderen we de inname van koolhydraten in het lichaam die nodig zijn om energie te maken. Als het lichaam op natuurlijke wijze energie mist, zal het lichaam op zoek naar andere bronnen van energie die vet is. Dit is wat je dieet doet geadviseerd wordt om de consumptie van rijst te beperken. Rijst eten is niet iets dat ons dik kan maken als de rijst normaal wordt geconsumeerd.

Hoe te eten zonder rijst te eten
Ontbijt - Consumptie van volkoren granen + magere melk of kan worden vervangen door het eten van fruit en eieren van het oog van de koe
Middag - Kies een vervangende koolhydraatbron zoals kip, vis, groenten en anderen. Vermijd voedingsmiddelen die veel olie bevatten
Nacht - Eet elke avond alleen fruit zoals appels, bananen, sinaasappels en anderen, maar je kunt ook een sap of een salade zijn.
Wanneer u op dieet bent, mag u niet te veel snacks of snacks buiten eten, een snack die u eet bevat veel ongezond verzadigd vet en maakt u dik.

Voedingssubstituut Rijst met normaal koolhydraatgehalte
Cassave - Cassave heeft een laag caloriegehalte voor diegenen onder u die op dieet zijn, zou cassave moeten zijn door middel van alleen koken. Cassave kan afvallen en dit slechte cholesterol verminderen is een voordeel van vezel cassave met cassave.
Aardappelen -Vitamin B-complex, fosfor, kalium en vitamine C in aardappelen hebben langdurige vullingsvoordelen. Het is geschikt voor diegenen onder u die op dieet zijn zonder rijst te eten.
Corn-Corn bevat uitstekende vezels voor het lichaam. Maïsbereidingen zoals granen kunnen ook worden gebruikt als vervangingsvoedsel met een minimaal gezondheidsrisico.


Lichte oefeningsactiviteiten bij het doen van een dieet zonder rijst
stretching - De houding neemt toe met ijverige rekoefeningen. Vooral in de borst, schouders en onderrug.
Hardlopen of joggen - Elke run van een minuut zal 12,46 calorieën in het lichaam en in een uur 748 calorieën verbranden. Dit zal je helpen snel af te vallen
Shit up - Elke dag routine shit zal de maag snel doen krimpen. Doe het 10 tot 15 minuten de ochtend na het ontwaken en de nacht voor het slapengaan.
Push up - Push ups in de wetenschap van sporten die de armspieren kunnen trainen, maar het blijkt dat push-ups ook de voordelen hebben van het versterken van de buikspieren.
Yoga - Beweging in yoga vereist niet veel energie, maar effectief afvallen en vet verbranden. Naast het handhaven van de conditie van het lichaam.
Uit de bovenstaande informatie kunnen we weten dat rijst een belangrijke rol speelt voor de gezondheid van het lichaam. Of het nu een negatieve of een positieve kant is, dus als u dit dieet volgt, moet u eerst uw dieetmethode raadplegen bij de arts. Om ervoor te zorgen dat uw dieet geen invloed heeft op uw gezondheid.

0 Response to "6 Dieetgevaren zonder rijst en infectieziekten te eten"

Een reactie posten