12 Dieetuitdaging Mayo - Fruit, eten en drinken Verplicht bij Vermijden

Verbod op dieet is misschien iets om bekend te staan ??om de soepelheid van het dieetprogramma. De laatste tijd zijn er veel verschillende soorten diëten die snel kunnen afvallen. Vanaf het gebruikelijke dieet tot het uiterste genomen om af te vallen. Veel mensen zijn erg geobsedeerd door een mager, slank en aantrekkelijk lichaam. Omdat met een dik lichaam alias een overmatig lichaamsgewicht een bespotting van anderen kan zijn (lees ook: How To Diet With Lime).

Dieet kan afvallen en ons voorkomen van verschillende ziekten veroorzaakt door obesitas. In het dieet alleen al moeten er taboes of dingen zijn om te doen tijdens een dieet. Een van hen in mayo-dieet. Dieet Mayo is een dieet dat vereist dat je geen voedsel of zout bevattende dranken gebruikt. Dieet Dit wordt 13 dagen gedaan en kan 7 tot 13 kg wegen. Dit dieet wordt heel goed gedaan onder de bevolking van Indonesië. (Lees ook: How To Diet with Lemon Fruit)

Dieet Dieet Mayo Dieet


Verschillende soorten voedsel en dranken moeten ook worden vermeden bij het doen van mayo-dieet:

1. Witte rijst

 Witte rijst is het hoofdvoedsel van mensen in Indonesië. Veel mensen zeggen dat een dag niet heeft gegeten, rijst is hetzelfde als niet eten, ook al eet een dag al snacks. Witte rijst bevat zeer hoge koolhydraten. Koolhydraten in het lichaam omgezet in suiker en leiden tot obesitas of overgewicht. Deze suiker kan ook leiden tot diabetes mellitus. Witte rijst moet vermeden worden bij dieet-mayo omdat het dit dieet kan doen mislukken. Je kunt witte rijst vervangen door knollen, aardappelen, tarwe, bruine rijst, enzovoort. (Lees ook: gevaar van dieet zonder rijst te eten)

2. Frituren

Waarschijnlijk is het volgende mayondieet om weg te blijven van gefrituurd voedsel. Gebakken is niet iets wat vreemd is aan de taal van het Indonesische volk. Dit ene voedsel is perfect om te eten als het ontspannen is, bijgerechten om te eten, en ook zeer geschikt voor dikantong alias mensen goedkoop. Gorengan bezit een terdoro van banaan, knol, cassave, tempeh, tofu, oncom enzovoort. Maar waarom zou gefrituurd voedsel moeten worden vermeden bij het opeten van mayo? Dit komt omdat hoe je dit gefrituurd kunt maken door te braden met olie. In de olie zelf is er 13,6 puur vet en 177 calorieën. Stelt u zich de calorieën voor zo veel als het alleen door 1 gorengan wordt bevat. Nou, hoeveel calorieën we eten bij het eten van 5 gefrituurd, zetmeel veel en kan het lichaam in plaats van slank maar dik maken. Gefrituurde voedingsmiddelen moeten dus worden vermeden als je dieetmayona eet. (Lees ook: Healthy Food For Diet)

3. Fast Food of JunkFood

Geen nieuws fastfood voor de tong van Indonesië. Fastfood of junkfood bevat geen vezels, maar bevat vet. Dit veroorzaakt diabetes als het te veel wordt geconsumeerd. Bij het serveren van fast food hebben we geen controle over hoeveel zout, MSG en olie. Dus het consumeren van fastfood moet worden vermeden bij dieet-mayo. We kunnen thuis beter koken en kunnen aanpassen hoeveel zout, MSG of olie ons lichaam binnenkomt. (Lees ook: Hoe kan ik zonder sport sporten in een week)

4. Suiker

Wie houdt er niet van de zoete smaak, toch vindt iedereen het lekker. Suiker is erg nodig in het lichaam, maar als het eten van te veel suiker verschillende ziektes kan veroorzaken. Zoals overgewicht of obesitas, gaatjes, diabetes, diabetes of hoge bloeddruk, vet is gecontracteerd en andere ziekten. Gebruik daarom suiker voor het succes van het mayo-dieet. Een manier om overmatige consumptie van suiker te voorkomen, is om het etiket van de voedingswaarde of drankjes die we kopen te lezen, zodat we kunnen kiezen welke voedingsmiddelen goed zijn om te eten zonder veel suiker te bevatten.

5. Vlees

Vlees veel bewerkte gerechten zoals rendangvlees, vleesstoofpot, gehaktballen enzovoort. Vlees bevat veel eiwitten als bouwstof in het lichaam. Het consumeren van veel rood vlees kan darmkanker veroorzaken als de manier om vlees te bereiden te rijp of onvolwassen is. Het eten van vlees in overmatige hoeveelheden kan ook obesitas of overgewicht veroorzaken. Een hoog ijzergehalte in rood vlees kan ook de ziekte van Alzheimer veroorzaken. (Lees ook: How To Diet Mayo)

6. Instant noedels

Dit is het eten van een miljoen instant noedelmensen. Zijn eigen bestaan ??is heel belangrijk voor de samenleving. Als instant noedels geen kookvlak hebben wanneer het geld dunner wordt, is instant noodles ook een optie voor lekker eten. Maar binnen bevat de noedel veel ingrediënten die niet goed zijn voor de gezondheid, zoals conserveermiddelen. Als dit continu wordt verbruikt, zal de maag opgeblazen raken, overgewicht, diabetes en andere ziekten.

7. Martabak

Martabak zocht meestal 's nachts om de maag te blokkeren. Maar binnen martabak is er snel genoeg vet, suiker en calorieën om je gewicht te verhogen. Plus consumeer 's nachts martabak, bereid je voor dat je lichaam dik is.

8. Donuts

Who is niet geinteresseerd in het eten van donuts met chocolade of kaasmeses. Deze heerlijke snack wordt geserveerd met een kopje thee. Maar als het in grote hoeveelheden wordt geconsumeerd en vanavond weer wordt toegevoegd, wordt het vet omdat de inhoud van suiker, vet en calorieën hoog genoeg is in de donuts.

9. Frisdranken

In frisdrank bevatten veel suiker, calorieën en zelfs vet. Als u veel te veel frisdrank gebruikt, veroorzaakt dit gezondheidsproblemen, zoals:

Schade aan de tanden
Verstoring van nierwerk
Verhoogt het risico op kanker
Obesitas of overgewicht
suikerziekte
Het risico op osteoporose of broze botten
Verminder de kwaliteit van het sperma bij mannen
verslaving
Verhoog de urineproductie
Van de vele gevaren die worden veroorzaakt door overmatige consumptie van frisdrank, of u zich aan uw gewoonten zult houden? start dan vanaf nu een gezond leven door frisdranken te vervangen door gezond water voor het lichaam. (Lees ook: Hoe kan je met water dieet)

10. Vetrijke melk

Melk drinken in de ochtend met een stuk brood moet heel smakelijk zijn. Maar wat gebeurt er als we vetrijke melk consumeren is overmatig en in lange tijd? Vet in de melk zal opstapelen in het lichaam, vooral in de maag. Hoge suikerniveaus in melk met een hoog vetgehalte kunnen ook de bloedstroom verstoppen. U kunt deze vette melk vervangen door sojamelk of groene bonenmelk.

11. Koffie

Koffie is geen drankje dat ons vreemd is. Wanneer we ons slaperig voelen om een ??kopje koffie te consumeren, kunnen we onze ogen opfrissen vanwege het cafeïnegehalte erin. Bovendien is cafeïne in koffie ook schadelijk als het wordt geconsumeerd, zoals:

cholesterol
Hoge bloeddruk
Hartziekte
Verminder vrouwelijke vruchtbaarheid
suikerziekte
Rugpijn
12. Alcohol

Verbod op dieet mayo moet worden vermeden is om alcohol te consumeren. Deze ene drank is zeer bekend in onze oren. Het langdurig bedwelmende drankje zal dodelijk zijn. In alcoholen bevatten methanolchemicaliën die blindheid en verlamming kunnen veroorzaken als ze worden geconsumeerd. Hier zijn de gevaren die we met alcohol kunnen consumeren:

Ontsteking van de alvleesklier
Hoge bloeddruk
beroerte
Hartfalen
Buikbuik en obesitas of overgewicht
coma
Verminderd bewustzijn
Bloedarmoede (gebrek aan rode bloedcellen)
depressie
krampen
Zenuwbeschadiging
Van de vele gevaren die gepaard gaan met het nuttigen van alcohol, is er een van de meest angstaanjagende gevaren van het veroorzaken van de dood. Houd vanaf nu van je leven en blijf weg van alcohol.

Fouten die vaak worden uitgevoerd op dieet
1. Het toepassen van streefwaarden voor gewichtsverlies is niet realistisch

De eerste fout wordt vaak gemaakt door mensen die een dieet volgen. Het richtgewicht zou binnen een week met 7 kg moeten dalen, dit is zeer onmogelijk en onrealistisch. Hoe richt je je doelwit in een week niet of je dieet faalt, dan gebeurt dat als je stress, wanhoop. Wat er gebeurt, is dat je net zo veel zult eten vanwege de gemengde gemoedstoestand en gevoelens die wraak willen nemen voor dit falen. Dus begin nu met het targeten van kleine aantallen zodat uw dieet werkt.


Sla de hoofdmaaltijd over

Het overslaan van de hoofdmaaltijd wordt vaak genegeerd door iemand die op dieet is. Ze gaan ervan uit dat de hoofdmaaltijd het lichaam veel calorieën en vet kan laten consumeren. Maar het ontbijt moet veel voedsel eten omdat voor de hele dag activiteiten, het vet en de calorieën vanzelf zullen branden. Eet tijdens de lunch met gematigde porties en eet 's nachts aja aja of je hoeft geen rijst te eten, maar eet alleen vers fruit. Het kan ook snel afvallen.

3. Consumeer minder water

Veel mensen houden niet van water, met een verscheidenheid aan redenen, een van hen omdat het water geen smaak heeft en ervoor zorgt dat ze zich persoonlijk in de verpakking verplaatsen. Velen denken ook dat te veel consumeren wit water veroorzaakt vetmesten, maar het is verkeerd omdat water het lichaam helpt in het proces van metabolisme. Water helpt ook bij het verliezen van gewicht en het handhaven van vochtbalans in het lichaam. (Lees ook: gevaar voor extreme voeding)

4. Inhoud van snacks begrijpen

Snacks of snacks worden verkocht in winkels en supermarkten. In het dieetproces is bekend dat snacks of snacks veel zout, calorieën enzovoort bevatten. Maar er zijn snacks die niet te veel schadelijke ingrediënten bevatten. Herlees dan het voedingswaarde-etiket dapa elk pakje snacks, zodat je voedsel kunt kiezen dat in je lichaam kan binnendringen.

5. Consumeer dranken met een hoog caloriegehalte

Veel leken weten dat het dieet niet veel eet, maar ze schakelen over op snel calorierijke dranken zoals koffie, melk of frisdrank. Maar dat is het verkeerde ding met het consumeren van dat drankje kan echt uw dieet mislukken. Dus drink 4 liter water per dag om je te helpen afvallen.

6. Perfect dieet

Een perfect dieet betekent dat je echt doet wat je wel en niet mag terwijl je op dieet bent. Als je geen melk mag drinken, doe dat dan goed, totdat je dieet is bereikt en het gewicht daalt. Nadat je klaar bent met je dieet wraak om zo veel melk te drinken als we menjunpainya. Het is niet goed voor de gezondheid. Dus goed eten.

7. Gebruik alleen groenten

Ons lichaam heeft een verscheidenheid aan voedingsstoffen nodig, zoals vezels, vitaminen, mineralen, eiwitten en andere voedingsstoffen. Terwijl u op dieet bent, verhoogt u gewoon de consumptie van groenten, waarbij niet aan de andere voedingsbehoeften van het lichaam wordt voldaan. Dus naast het eten van groenten vermenigvuldig je ook fruit, noten en voedingsmiddelen die andere essentiële voedingsstoffen bevatten.

8. Gebrek aan slaap

Gebrek aan slaap is ook een veel voorkomende fout tijdens een dieet mayo. Mensen denken dat als iemand opblijft het gewicht van een persoon kan afnemen, maar dit is misleidend, want als je gebrek hebt aan slaap, zul je snel honger hebben. Als een persoon minder dan 4 uur per dag slaapt, verbruikt hij de volgende dag veel calorieën. Slaapkwaliteit heeft ook invloed op gewichtsverlies.

Veel dingen om rekening te houden met het mayo dieet. Te beginnen met voedingsmiddelen en dranken die moeten worden vermeden, zodat het dieet soepel kan verlopen en het gewicht dat u bereikt, kan worden bereikt.

0 Response to "12 Dieetuitdaging Mayo - Fruit, eten en drinken Verplicht bij Vermijden"

Een reactie posten