13 Bloedgroep A Dieet - Eten en drinken

Bloedgroep Een dieet Een dieet kan de juiste referentie zijn voor degenen onder u die een dieet volgen dat is gebaseerd op de bloedgroep. Samen met de ontwikkeling van de tijd blijven de voedingsstrends veranderen. Uitgaande van een fruitdieet, wordt een dieet zonder koolhydraten geprobeerd door diegenen die een slanke en slanke lichaamsvorm willen hebben. Onlangs ontstond een dieet op basis van bloedgroep en dit trok veel mensen aan om het te proberen. Velen geloven dat een bloedtype gebaseerd dieet effectiever kan zijn in het verminderen van gewicht in vergelijking met andere soorten diëten. (Lees ook: Paleo Dieet)

Bloedgroep Dieet Een dieet


Weet je, van bloedgroep kunnen we het karakter van iemand kennen? Zowel positieve als zwakke dingen zijn bij iedereen te vinden en variëren in elke bloedgroep. Voor bloedgroep A, in navolging van zijn uniekheid (lees ook: Natuurlijke Dieetmethode)

Goed voedsel voor bloedgroep Dieet A
Voor bloedgroep A, zullen sommige voedingsmiddelen u helpen om een ??gezond en ideaal lichaam te hebben. Vooral als u zelf van nature gevoelig bent voor interferentie, zoals stress en slaapproblemen, kiest u zoveel mogelijk voor voedselinname die de productie van stresshormonen niet beïnvloedt. Vooral voor u die in het programma van het gewichtsverlies zijn, voldoende voedingsinname die nog door het lichaam wordt vereist. Hier zijn de voedingsmiddelen die u kunt proberen: (Lees ook: Bloedgroep Dieet A)

1. Soja of noten

Soja of bonen bevatten veel eiwitten. Eiwit zelf is een stof die nodig is voor de energieproductie in het lichaam en die de spiermassa verhoogt. Voor 1 kopje sojabonen gelijk aan 172 gram, bevat 30% koolhydraten, 40% vet, 30% eiwit. (Lees ook: gevaar van dieet zonder rijst te eten)

2. Zalmvis

Zalm is ook erg goed voor consumptie door mensen met bloedgroep A en zit op een dieetprogramma. In 159 gram zalmvlees bevat 0% koolhydraten, 27% vet en 73% eiwit. (Lees ook: Hoe snel op dieet te gaan)

3. Olijfolie

Extreem heerlijke olijfolie wordt geconsumeerd in aanvulling op de plantaardige salade. Het is ook geschikt voor u die gezond wil zijn en een slank lichaam wilt hebben. (Lees ook: How To Diet zonder sport)

4. Groene groenten

Om het lichaam fit te houden en vetophopingen te voorkomen, vermenigvuldigt u het verbruik van groene groenten. Spinazie één van hen, het is raadzaam om je veel vezelinname te geven om constipatie te voorkomen en lichaammetabolisme te lanceren. (Lees ook: Healthy Drinks for Diet)

5. Knoflook

Wist je dat knoflook goed is voor het verbeteren van de bloedsomloop? Voor voedingsstoffen in 1 kopje knoflook bevatten vitamine C 71%, 25% calcium en 13% ijzer nuttig voor de vorming van rode bloedcellen en vetarm. (Lees ook: Hoe te dieet met water)

6. Ui Rood

In Indonesië is rode ui erg populair naast het koken van specerijen of kan worden gebakken om voedsel en aroma-versterker te strooien. In aanvulling op de heerlijke smaak, blijkt dat de ui ook veel eigenschappen heeft en een van de sterk aanbevolen is voor de eigenaar van bloedgroep A. (Lees ook: Hoe te eten met kalk)

7. Verschillende soorten Berry Fruit

Bessen zijn al lang bekend om te helpen bij gewichtsverlies. Daarnaast is het consumeren van bessen ook erg gezond. Zodat je lichaam ideaal en belangrijk gezond kan zijn.

Groene thee

Groene thee of groene thee wordt tegenwoordig steeds populairder. Zelfs niet alleen in de vorm van gebrouwen, groene thee kan ook worden genoten in de vorm van chocolade en een kopje koffie. Groene thee heeft bewezen veel antioxidanten en andere stoffen te bevatten die nuttig zijn voor de gezondheid van het lichaam. Een van hen EGCG of Epigallocatechin gallate stoffen die helpen de stofwisseling van het lichaam te starten. Daarom staat groene thee ook bekend als de gezondste drank ter wereld. (Lees ook: Hoe te eten met citroenfruit)

Voedingsmiddelen die Bloedgroep A moeten vermijden
Het Blood Type A-dieet bestaat uit verschillende soorten voedsel en dranken. Afvallen of bekend staan ??onder de term dieet, soms gemakkelijk moeilijk. En het blijkt, voor bepaalde bloedgroep zijn er sommige voedingsmiddelen die moeten worden vermeden. Bloedgroep A bijvoorbeeld, zoals eerder beschreven, is zeer gevoelig voor stress. Daarvoor zijn hier enkele voedingsmiddelen die bloedgroep A zouden moeten worden vermeden (lees ook: Diet Mayo Diet)

wild
varkensvlees
Vlees gevogelte zoals kip en eend samen met verwerkt
Eieren en voedingsmiddelen gemaakt van eieren
Melk en zuivelproducten
Zeevruchten zoals octopus, sint-jakobsschelpen
Frisdranken
Alcoholische dranken
Zwarte thee
paddestoel
aardappel
aubergine
Zoete aardappelen
De uniekheid van bloedgroep A

1. Stress gemakkelijk

Iedereen kan stress ervaren vanwege verschillende oorzaken. En helaas zijn ze bij mensen met bloedgroep A gevoeliger voor stress. Dit komt omdat mensen van het type Blood Type A veel stress-inducerende cortisolhormonen produceren. En als in bepaalde situaties het depressief wordt, zal dit hormoon cortisol meer geproduceerd worden.

2. Frequente slaapstoornissen

Stress die vaak bij mensen met bloedgroep A voorkomt, veroorzaakt soms problemen met slapen. Deze toestand kan intenser zijn als mensen met bloedgroep A in bepaalde situaties worden geconfronteerd. (Lees ook: Blood Type B Diet)

3. Gemakkelijk vet

Nog steeds gerelateerd aan stresshormonen die meer worden geproduceerd door mensen met bloedgroep A, hebben ze de neiging om de spiermassa te verminderen. En omgekeerd, ze zullen heel gemakkelijk vet opnemen. Hierdoor kan het gewicht heel gemakkelijk groeien. (Lees ook: gevaar voor extreme voeding)

4. Bloed kan gemakkelijk klonteren

Nogmaals, dit is een kwestie van hoge niveaus van stresshormonen, die een gemakkelijk bloedstolsel veroorzaken. Om een ??verhoogde productie van cortisol, bekend als stresshormonen, te vermijden, worden die met bloedgroep A sterk geadviseerd om het volgende te vermijden:

cafeïne
alcohol
De menigte
ruis
rook
Geurige parfum die te stekend is
Velen eten zoet
De show is gewelddadig
Blijf laat op
Eet bij angst of zorgen
Daarnaast zijn er enkele dingen om te vermijden, hier zijn de dingen die kunnen worden gedaan om de productie van stresshormonen te beheersen:

Het ontbijt wordt geserveerd
Eet vaak in kleine hoeveelheden. Het kan ook helpen de bloedsuikerspiegel in het lichaam te stabiliseren
Zorg voor een regelmatige dagelijkse planning
Slaap voor 11 uur
Minimale rust 20 minuten tijdens het werken
Eet meer eiwitten
Trainen minstens 3 keer per week
Voer regelmatig een hartcontrole uit
Twee soorten bloedgroep A
Er zijn twee soorten bloedgroep A, namelijk A-negatief en A-positief. Om het verschil met de uitleg te weten:

1. Een negatief

Van de totale bevolking van de wereld heeft slechts ongeveer 6,3% van hen die bloedgroep A hebben. Dit maakt bloedgroep A tot een zeer zeldzame bloedgroep. Daarvoor is het raadzaam voor diegenen onder u die bloedgroep A-negatief hebben en een primaire aandoening hebben, waarbij bloed getransfundeerd wordt naar de dichtstbijzijnde PMI. Om mensen met dezelfde bloedgroep te helpen die hulp nodig hebben. (Lees ook: Bloedgroep Dieet O)

2. Een positief

Goed nieuws voor degenen met een positieve bloedgroep A. Een positieve is een van de meest voorkomende bloedgroepen. Ongeveer 35,7% van de wereldbevolking van bloedgroep A-positief. (Lees ook: AB Blood Type Diet)

Veel mensen vinden het moeilijk om van de vleesconsumptie af te komen. Als u een van hen bent, kunt u beginnen met het vermijden van het eten van vet vlees. Begin met het aftrekken van de intensiteit en vervang deze door een vervangend voedingsmiddel zoals een gezondere paddestoel. Evenzo, eieren en melk, als je nog steeds erg van dit voedsel houdt, kun je het nog steeds consumeren, maar het bedrag beperken.

0 Response to "13 Bloedgroep A Dieet - Eten en drinken"

Een reactie posten