7 tips Mediterraan dieet voor zwangere moeders meest veilig

De voordelen van het mediterrane dieet zijn talrijk. Geen uitzondering voor zwangere vrouwen. Hoe je een mediterraan dieet kunt voeren door veel gezond voedsel te consumeren, zoals groenten, fruit, noten, zaden en olijfolie, is heel goed voor de gezondheid van moeders en baby-kandidaten. In feite zijn veel studies die de consumptie van voedsel bewijzen door het volgen van het dieet Mediterrane dieet voor zwangere vrouwen zeer goed gedaan. Voorbeelden zoals enkele van de volgende onderzoeken:

Onderzoek aan de Universiteit van Barcelona


De studie, gepubliceerd in het tijdschrift Pediatrics op 30 januari 2017 werd bewezen dat het mediterrane dieet programma is niet alleen om gewicht te verliezen, maar ook in staat om de risico's voor het kind heeft Attention Deficit Hyperactivity Disorder of ADHD bij zwangere vrouwen te verminderen.

ADHD is een aandoening van de hersenontwikkeling van het kind die ervoor zorgt dat de patiënt hyperactief, impulsief en moeilijk te concentreren of te concentreren wordt. Deze aandoening was ook bekend als Attention Deficit Disorder of ADD. Deze aandoening is het leven van kinderen niet in gevaar te brengen, maar als links tot volwassenheid worden nieuwe problemen, zoals uitval op school en zelfs op het werk, moeite interactie met de omgeving, niet zeker, Hinga chronische depressie veroorzaken.

Deze nieuwe stoornis zal worden gezien wanneer het kind de puberteit is ingegaan, maar in feite kan deze ziekte worden vermeden omdat het kind nog steeds dikandungan is. De resultaten van het onderzoek met 120 kinderen Spaans van 6 tot 16 jaar om te bewijzen dat een moeder die regels volgt mediterraan dieet met voedingsmiddelen die rijk zijn aan eiwitten, vezels, mineralen, vitaminen, en een aantal andere voedingsstoffen evenals het verminderen van voedsel rood vlees tijdens de zwangerschap konden memlahirkan kinderen met gezonde conditie en vermijd kinderen van ADHD.

In dit onderzoek ook vermeld dat eerder onderzoek zegt gegeven kinderen voedingsmiddelen met een hoog suiker en vet zal de mogelijkheid hebben 7 keer hoger dibandigkan ADHD kinderen die geen suiker en vet heeft verbruikt. Dat betekent hetzelfde met kinderen die veel groenten en fruit dieet Dieet en weinig suiker en vet voedsel meer kans 7 keer meer kans om ADHD te ontwikkelen verbruikt. Het is ook de rol van het Mediterrane dieet voor zwangere vrouwen die het risico op toekomstige kinderen met ADHD als tiener later kunnen verminderen.

Onderzoek aan de universiteit van Kreta, Griekenland
Onderzoek uitgevoerd bij 460 paren moeders en kinderen in Griekenland sinds het kind nog in de baarmoeder van de moeder is tot het kind van 6 jaar. De resultaten zijn ook vergelijkbaar met onderzoek in Barcelona, ??dat het mediterrane dieet voor zwangere vrouwen veel goede voordelen heeft, vooral kinderen van ADHD kunnen vermijden.

In het onderzoek legde ook uit dat het mediterrane dieet rijk aan groenten, fruit, granen, noten, olijfolie en vis zijn zeer goed voor de ontwikkeling van de hersenen van de baby totdat de baby is 6 maanden oud. Onthouding Mediterrane voeding, zoals het verminderen van de consumptie van rood vlees, melk en eieren, helpt ook bij het ontwikkelen van een babykandidaat.

Het mediterrane dieet voor zwangere vrouwen

Hoe te dieet Wanneer zwanger of hoe om te diëten is de moeder echt niet veel anders. Dus ook met de manier waarop medieterania-dieet voor zwangere vrouwen om borstvoeding te geven. Maar er kan een mediterraan dieetmenu zijn dat overeenkomt met het aandeel zwangere vrouwen. Als u gewoonlijk een groentesalade consumeert Voor een dieet met een halve schaal, kan het gedeelte voor zwangere vrouwen één kom of meer in één maaltijd zijn.

Dat komt omdat tijdens de zwangerschap de moeder meer voedselinname nodig heeft voor de ontwikkeling van de baby in de maag. Hierna volgen enkele manieren om een ??mediterraan dieet voor zwangere vrouwen te ontwikkelen, waarbij u wellicht rekening moet houden met:

Bereid het juiste dieet voor
Het eerste ding wanneer melakuakn Hoe te dieet terwijl zwangere jong met mediterrane dieet is om de juiste voeding te regelen. Het is ook verboden om het gedeelte van de maaltijd te verminderen of moet u nog steeds eten met een redelijk deel.

Drink veel water
Veel water drinken is eigenlijk niet alleen goed voor zwangere vrouwen, maar voor iedereen. Dat komt omdat wit water veel natuurlijke mineralen bevat die goed zijn voor het lichaam. En sommige van deze mineralen kunnen niet door het lichaam worden geproduceerd, dus moet het uit drinkwater worden geleverd.

Zout verminderen
Zout kan de vloeistof in de maag binden, waardoor het lichaamsgewicht zal toenemen. Daarom, wanneer uw dieet ook wordt aanbevolen om de toevoeging van zout in voedsel te verminderen.

Vermijd stress
Voor jonge moeders die als eerste zwanger zijn geraakt, hebben ze meestal veel zin om de babytak te houden en uiteindelijk stress te ervaren. Het moet ook worden vermeden tijdens een mediterraan dieet

Bakan consumptie van fruit en groenten
Het mediterrane dieet voor zwangere vrouwen wordt ook gedaan door de consumptie van groenten en fruit te vermenigvuldigen voor een dieet. Sommige andere gezonde voedingsmiddelen die goed zijn voor het mediterrane dieet en zwangere vrouwen zoals olijfolie, kunnen ook worden geconsumeerd met meer porties dan normaal.

En dat is een tip-style mediterraan dieet voor zwangere vrouwen gegarandeerd de veiligste en zal de gezondheid van de foetus niet schaden.

0 Response to "7 tips Mediterraan dieet voor zwangere moeders meest veilig"

Een reactie posten