7 manieren om het eten het meest effectief te verminderen

Doe je het koolhydraatdieet? Zo ja, dan is witte rijst een van de voedingsmiddelen die je absoluut vermijdt. Witte rijst is het hoofdvoedsel van de meeste mensen in Aziatische landen, niet het minst in Indonesië. Indonesische mensen houden ervan om witte rijst te consumeren met verschillende soorten bijgerechten. Zelfs witte rijst wordt al vroeg gegeven als een van de aanvullende voedingsmiddelen. Daarom is de smaak en textuur van witte rijst vanaf het begin stevig gehecht als basisvoedsel.

Dus wees niet verrast als veel mensen moeite hebben met het vermijden van witte rijst terwijl ze op dieet zijn. Hoewel er veel voedselvervangers zijn, is rijst geschikt voor voeding. De meeste mensen zijn niet tevreden met het resultaat omdat de textuur en smaak meestal anders zijn. Daarom zullen we in dit artikel tips geven en witte rijst reduceren als een zeer effectief dieet.

Hoe witte rijst te verminderen voor beginners


Verminder de hoeveelheid rijst bij elke maaltijd
Als mensen gewoonlijk 1 kop of 180 gram of 8 tot 9 eetlepels eten per maaltijd. U kunt het gedeelte verkleinen tot een halve kop of 90 gram of 4 tot 5 eetlepels tegelijk. Het verminderen van het gedeelte van de maaltijd in deze eerste fase kan worden gedaan voor elke maaltijd die ochtend, middag en nacht is.

Eet geen rijst als ontbijt
Het ontbijt is belangrijk, vooral voor degenen onder u die dieetveilig zijn. Echter, het Healthy Breakfast Menu For Diet is ook het vermelden waard. Voor de tweede fase om witte rijst te verminderen op een effectief dieet, kun je witte rijst vervangen door knollen of maïskolven voor het ontbijt.

Eén medium gekookt bloem van zoete aardappel of 2 stukken mais op de kubus van 5 cm die u kunt gebruiken als menuvervanger voor rijst. Beide voedingsmiddelen bevatten koolhydraten die koolhydraten uit witte rijst kunnen vervangen.

Eet geen rijst in de ochtend en avond
Na kan het gedeelte van de witte rijst van 1 kopje tot een halve kop verminderen. Vervang de witte rijst dan 's ochtends door andere voedingsmiddelen. Vervolgens moet je ook witte rijst met fruit of groenten vervangen voor het dinermenu. Fruit voor voeding kan tijdens het avondeten als hoofdmenu worden gebruikt.

Fruit kan worden verwerkt tot fruitsalade of vruchtensap. Een glas vruchtensap met stukjes vers fruit als toppingnya is genoeg om 's nachts je maag vol te maken zonder rijst.

Kies vezelrijke groenten
Hoe de volgende witte rijst te verminderen, is om voedsel met veel vezels te consumeren. De vezels in het lichaam kunnen dienen om de spijsvertering te verzachten en de maag langer vol te laten voelen. Op die manier wordt u gespaard van keiingan om witte rijst als basisvoedsel te consumeren.

Groenten Voor een goede voeding om de functie van rijst zoals wortelen en tomaten te vervangen. Beide groenten hebben voldoende vezels en kunnen op een eenvoudige manier worden geconsumeerd. Als je wilt kun je wortels en tomaten vers of onverwerkt consumeren. Usahana consumeert biologische groenten om gif te vermijden.

Vervang witte rijst door bruine rijst of bruin
Hoe de volgende witte rijst te verminderen, is om witte rijst te vervangen door bruine rijst. Behalve dat het gezonder en veiliger is, heeft bruine of bruine rijst ook een hoger vezelgehalte en een lagere GI-waarde. Je wordt dus sneller vol wanneer je maar een beetje rode of bruine rijst eet.

Ondertussen zorgt een lage glycemische of GI-indexwaarde voor een voedsel ervoor dat het voedsel langer in het lichaam wordt verteerd. De maag zal zich langer vol voelen en honger voorkomen. Je kunt het artikel Een rode rijst koken voor een veilig dieet lezen als je op deze manier het verbruik van witte rijst wilt verminderen.

Kies de juiste bron van vet
Hoe witte rijst te verminderen tot zes is om de juiste bron van vet te kiezen bij het dieet. Om het tekort aan voedingsstoffen te voorkomen dat nodig is bij het volgen van een dieet. Vooral het ontbreken van akrbohidrat van rijst, kunt u ook de consumptie van vette voedingsmiddelen verhogen. Maar let op de dikke jernis. Vetrijke voedingsmiddelen zoals gefrituurd voedsel, rood vlees en kant-en-klaar voedsel zijn voedingsmiddelen die u moet vermijden.

Terwijl voedingsmiddelen met een hoog vetgehalte zoals avocado's, noten en zalm goed zijn en geconsumeerd kunnen worden. Nutrition Beans For Diets bevat niet alleen goede vetten maar bevat ook veel eiwitten.

Minder koolhydraten langzaam
De meeste mensen doen voeding strikt met overdreven. Stop in plaats daarvan met het consumeren van rijst als een koolhydraatrijk dieet in Lagsung. Hoewel het het lichaam daadwerkelijk zal beschadigen en het metabolisme van het lichaam drastisch zal vertragen. Daarom moet je letten op How to Diet Good om nadelige bijwerkingen voor het lichaam te voorkomen.

De zeven manieren om witte rijst te verminderen die u kunt toepassen om de inname van koolhydraten te verminderen wanneer het dieet. Maar voordat u dat doet, helpt het u eerst een arts te raadplegen.

0 Response to "7 manieren om het eten het meest effectief te verminderen"

Een reactie posten